Η Ένωση για το Survivor είναι κάτι πολύ σημαντικό, όχι για εμάς όπως θα ήθελε να εννοηθεί, ο κατά τα άλλα πολύ αγαπημένος δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό μας, Νίκος Παρτσώλης, αλλά για όσους παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο, και ακόμα είναι… κάμποσοι!

Μάλιστα, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, γι αυτόν που δεν έχει… ζωή η ένωση είναι ό,τι καλύτερο!

Όπως λοιπόν ανέφερε στο πάνελ, ο Τάκης Καραγκούνιας θα πει την Αιγιώτισα εκεί στο ριάλιτι επιβίωσης για να φέρει και έναν… παραδοσιακό τόνο στην εξωτική Καραϊβική.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα πει το τραγούδι του Γιώργου  Μαζωνάκη, «Ώρες Μικρές», ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόβα το «Φώναξε με» του Ηλία Βρεττού και όχι… Τριαντάφυλλο όπως σχολίασαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. Ένα τραγούδι ιδιαίτερα δύσκολο το οποίο και υπάρχει τελικά πιθανότητα να αλλάξει αν δεν του βγαίνει!

Η Μαριαλένα επέλεξε το Κάτσε Καλά της ‘Ελενας Παπαρίζου αν και ούτε εκείνη τα πήγε πολύ καλά ενώ ο Νίκος Μπάρτζης, λαϊκός άνθρωπος και παιδί του λαού, επέλεξε το τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη, «Βραδιάζει».

«Θρίλερ» όμως με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου γιατί η Άντζελα δεν του βγήκε και προσπαθεί να βρει ένα ακόμα!

Ο Μάριος και η Μελίνα ξεχωρίζουν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, με την ερμήνειά τους αφού κανείς δεν ξέρει αν κάποιοι τα αλλάξουν και τα καταφέρουν καλύτερα.

 

Survivor: Δείτε όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης