Στο Survivor βασικός πρωταγωνιστής δεν είναι τα αγωνίσματα και οι σκληροί στίβοι μάχης. Άλλωστε οι παίκτες είναι προετοιμασμένοι πια, το έχουν ξαναπεράσει άρα πήγαν στον Άγιο Δομίνικο ήδη ψιλιασμένοι! Αυτό που καθορίζει τα πάντα, από τις νίκες μέχρι και τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση, είναι η ψυχολογία!

Σε αυτό ακριβώς βασίζεται ο Τάκης Καραγκούνιας που έχει βαλθεί να σπάσει τα νεύρα σε όλους τους συμπαίκτες! Ειδικά τώρα που είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, καθώς οι Κόκκινοι νίκησαν με 10-7 του Μπλε και ισοφάρισαν σε 1-1 τις ασυλίες. Έτσι οι μαχητές αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τον 50χρονο μισθοφόρο όχι για αγωνιστικούς λόγους, παρότι είχε δυο ήττες, την μια από το Σπύρο Μαρτίκα αλλά για τις εντάσεις που προκαλεί στην ομάδα.

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας μοιάζει να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με το ενδιαφέρον του μισθοφόρου για την Ελευθερία.

«Δεν θα εξυπηρετήσω εγώ το φλερτ του Τάκη. Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. Δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια. Δεν θα στην πειράξει κανείς. Ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για να μην βγει υποψήφια κι αποχωρήσει. Γιατί θέλεις διακαώς να ευδοκιμήσει μαζί της το φλερτ. Δεν θα στην πειράξει κανείς την Ελευθερία» είπε αρχικά ο 45χρονος φαρμακοποιός και συνέχισε: «Θα μπορείς βέβαια να την διεκδικήσεις κι εκτός παιχνιδιού, όχι στο παιχνίδι. Υπάρχει κι η έξω ζωή, που είναι όλη δική σου. Εύχομαι να καταφέρεις και την Ελευθερία, που ποθείς τόσο πολύ. Για αυτό Τάκη μου μην προτρέχεις να κατηγορήσεις τους Κόκκινους μην ψηφίσουν Ελευθερία γιατί έχεις τους δικούς σου προσωπικούς λόγους απέναντί της. Μην εμπλέκεις την ομάδα μας με τα προσωπικά σου συμφέροντα και κυρίως τα ερωτικά συμφέροντα που επιδιώκεις».

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί ο Τάκης μοιάζει να είναι εκτός εαυτού και να προκαλεί τους συμπαίκτες αλλά και την παραγωγή λέγοντας πως αν είναι φάουλ να τον βγάλουν στα… πέναλτι!

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 21/3: Το απόλυτο κράξιμο στα social για τη γονατιά που δεν έγινε ποτέ

Η διακοπή θα κάνει καλό ή κακό στον Ολυμπιακό;

Star: Στον «πάγο» το GNTM