Ακόμα και ο Νίκος Φώσκολος θα έσκιζε τα… διπλώματά του αν παρακολουθούσε το φετινό Survivor που τείνει να γίνει το αντίπαλος δέος τουλάχιστον της… Λάμψης!

Ο κακός χαμός γίνεται στον Άγιο Δομίνικο αφού τα ζευγάρια δίνουν και παίρνουν και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ήδη… καπαρωμένος!

Το νέο λοιπόν σίριαλ στο νησί της Καραϊβικής πραγματεύεται με τη σχέση Βασάλου και Σταυρούλας! Μάλιστα η αποκάλυψη έγινε δια στόματος της πάλαι ποτέ πρώην αγαπημένης του γυμναστή και πρωταγωνιστή των… ελληνικών ριάλιτι, της Ευρυδίκης Βαλαβάνη!

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε στην κάμερα του Happy Day στον Alpha το All Star αλλά και την φημολογούμενη σχέση της Σταυρούλας Χρυσαειδή με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Δεν παρακολουθώ το Survivor. Έχω αρκετό καιρό να παρακολουθήσω. Λίγο που βλέπω αποσπάσματα ή διαβάζω στα sites, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι μέσα. Δεν γνωρίζω αν ο Βασάλος είναι ζευγάρι με την Σταυρούλα», είπε.

«Γίνονται πράγματα και λέγονται από ανθρώπους στις εκπομπές, οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο. Οπότε είναι τρελά πράγματα», είπε στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Είμαι στα καλύτερά μου. Θα συνεχίζω να ανεβάζω φωτογραφίες, έχω πολύ υλικό. Στην Καλιφόρνια ήμουν. Δεν τράβηξα μόνο τον Γρηγόρη Μόργκαν, τράβηξα και όλη την παρέα που ήμασταν εκεί. Νιώθω άβολα και αμήχανα όταν γράφουν για την προσωπική μου ζωή πλέον», πρόσθεσε.

Είναι πάντως λίγο προκλητικό να φτύνεις εκεί που κάποτε έτρωγες και μάλιστα δύο φορές μιας και η πρώτη δεν ήταν αρκετή…

Survivor: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα