Πάρθηκε η απόφαση εντέλει στο Survivor! Η παραγωγή έκανε γνωστό ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι παίκτες θα συγκατοικήσουν σε μία και μόνο καλύβα!

Ένας όμως παίκτης αντέδρασε σε αυτή την άτυπη συγκατοίκηση! Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος δικαιολόγησε τη στάση του λέγοντας πως οι παίκτες αν μένουν όλοι μαζί σε μία καλύβα, θα κρυφακούν, θα ροχαλίζουν και θέλει να τραβήξει μία… γραμμή για να μη γίνει αυτό!

Αυτή βέβαια η συγκατοίκηση, όπως άλλωστε αποκάλυψε αποκλειστικά ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό μας, θα είναι απολαυστική αφού οι παίκτες αναγκάζονται να μοιράζονται πολλά που σε άλλες περιπτώσεις σίγουρα δε θα ήθελαν να μοιραστούν!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Survivor: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Πρωινό μας!

Πλέον, οι παίκτες θα πρέπει να μοιράζονται τους χώρους εντός και εκτός καλύβας, να αποφασίσουν ποιος θα μαγειρεύει και άλλα βασικά ζητήματα για τη διαβίωσή τους. Τώρα που η απόφαση είναι ειλημμένη, αναμένεται να έρθουν πολλές ανατροπές στο παιχνίδι.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ύπαρξη μίας και μόνο καλύβας δεν έχει γίνει ποτέ στον Άγιο Δομίνικο κάτι που αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό που παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον το παιχνίδι. Ωστόσο, δε φαίνεται όλοι να συμμερίζονται την ίδια άποψη όπως είδαμε!

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε σοκ η Όλγα-Έτσι τελειώνει τον Αποστόλη η Ειρήνη

Survivor διαρροή 20/4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού 

Αυτός είναι ο πρώτος Σασμός: Μαθιός και Παύλος συνεργάζονται!