Λίγες μολις μέρες πριν το τέλος του Survivor και οι παίκτες καλούνται πλέον να ακολουθήσουν τα νέα δεδομένα αφού όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (18/6) οι ομάδες διαλύθηκαν, μετά το έκτακτο συμβούλιο που κάλεσε ο Γιώργος Λιανός και θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα.

 

«Η 8αδα του Survivor All Star συνεχίζει στο ατομικό κομμάτι. Αυτό σημαίνει ότι πλέον στις ασυλίες δεν υπάρχουν ομάδες, ο καθένας διεκδικεί με τις προσωπικές του δυνάμεις την ατομική του ασυλία και συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο στο παιχνίδι», ανακοίνωσε ο Λιανός για τη μετάβαση στο ατομικό παιχνίδι.

Οι νέες ομάδες

Στη νέα Κόκκινη ομάδα αρχηγός θα είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η ομάδα θα αποτελείται από:

Σταυρούλα Χρυσαειδή
Σάκη Κατσούλη
Κωνσταντίνο Βασάλο
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Στη νέα Μπλε ομάδα αρχηγός θα είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Η ομάδα θα απαρτίζεται από τους:

Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη
Ηλία Μπόγδανο
Νίκο Μπάρτζη
Στέλλα Ανδρεάδου

Μετά την διαδικασία αυτή, ξεκίνησε και η μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία του κοινού, που θα καθορίσει τις επόμενες αποχωρήσεις, όσο προχωράμε προς τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι οι οποίοι απόλαυσαν το έπαθλο, όπου όμως δεν έλειψαν και οι μικρό εντάσεις με πρωταγωνίστρια τόσο την Μαριαλένα αλλά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Βασάλος συνεχίζει την προσπάθεια να «πλήξει» το ζευγάρι Μαριαλένα-Σάκη τονίζοντας ωστόσο τις δυάδες που είναι «άσπαστες» και δεν είναι άλλες από Σάκη και Μαριαλένα, Μπόγδανο-Σταυρούλα και Πρίαμος-Στέλλα που δεν ψηφίζονται μεταξύ τους. Επίσης σε μία κουβέντα που κάνει ο Κωνσταντίνος με την Μαριαλένα λέει ότι θα την ψηφίσει με εκείνη να εμφανίζεται ως… η κατατρεγμένη που όλοι θέλουν να ψηφίσουν.

Ποιος είναι τελικά ο πιο… ευνοϊκός αντίπαλος για τον οποίο μιλάει στην ψηφοφορία του ριάλιτι επιβίωσης;

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Αννίτα Πάνια: Τέλος απο το MEGA – Εκεί πάει;

Φουντώνει η κόντρα Χάμες – Ολυμπιακός για την… άστατη ζωή

Ναταλία Γερμανού: Τέλος από την εκπομπή της πασίγνωστος δημοσιογράφος – Εκεί πάει