Η παραγωγή του φετινού Survivor σκέφτεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές μετά και την ένωση. Να μην υπάρχουν δύο καλύβες στην παραλία όπου οι δύο ομάδες θα είναι μεν σε μία παραλία αλλά σε διαφορετικά σπίτια, αλλά να ενώσει τους παίκτες σε ένα σπίτι. Η απόφαση θα παρθεί την Παρασκευή και προφανώς πρόκειται όπως ανέφερε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, για ένα θέμα χωροταξικό.

Αυτό όμως δεν θα είναι… αναίμακτο αφού θα φέρει αλλαγές! Θα πρέπει να μοιράζονται τους κοινούς χώρους της φωτιάς, ποιος θα μαγειρεύει πρώτος και βέβαια αυτό δεν έχει ξαναγίνει και θα δημιουργηθεί ένα καινούριο ριάλιτι.

Μέχρι και στο προηγούμενο κύκλο οι παίκτες ναι μεν ενώνονταν αλλά έμεναν σε άλλες καλύβες. Αυτό όμως που σκέφτεται η παραγωγή είναι πρωτοφανές!

Οι παίκτες θα αναγκαστούν να μπουν σε μία νέα συνήθεια- διαδικασία όπου όλοι θα πρέπει να μοιράζονται τους χώρους εντός και εκτός καλύβας, να αποφασίσουν ποιος θα μαγειρεύει κ.ά. Αν τελικά η παραγωγή του Ατζούν, λάβει αυτή την απόφαση- αλλάζει και πάλι το παιχνίδι και θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μια συγκατοίκηση παικτών με πολλά απρόοπτα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ύπαρξη μίας και μόνο καλύβας δεν έχει γίνει ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κάτι που προφανώς και θα… πορώσει το κοινό που συνηθίζει να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στον Άγιο Δομίνικο.

 

Survivor: Δείτε το απόσπασμα

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος διαλύει τις ζωές όλων-Εκτός ελέγχου ο Σπύρος που βρίσκεται σε πανικό!

NFL: «Έφυγε» στα 31 του πρώην σταρ του πρωταθλήματος – Είχε «χάσει» τη σύντροφό του

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αντιμέτωπος με την αλήθεια για την Μαρίνα-Πώς θα αντιδράσει;