Και οι τελευταίοι των Μοϊκανών του Survivor, δηλαδή αυτοί που δεν είχαν ξεχυθεί στη ζούγκλα, σύμφωνα με τα όσα είπε τουλάχιστον ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό μας, Νίκος Παρτσώλης, έπεσαν στην… παγίδα της πείνας και έκλεψαν!

Αν και η κλοπή θεωρείται σίγουρα ποινικό αδίκημα, ποιος ψάχνει τώρα δικαστή εκεί στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου για να δικάσει τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο που μην αντέχοντας άλλο την πείνα, εντοπίστηκαν να κλέβουν δύο ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ φρυγανιές! Μία έκαστος όπως είπε ο Νίκος στη Φαίη Σκορδά!

Οι δύο παίκτες δέχτηκαν την επίπληξη υψηλόβαθμου στελέχους της παραγωγής που τις είχε… μετρημένες και κατάλαβε ότι κάτι έλειπε.

Ωστόσο οι παρατηρήσεις δεν έμειναν μόνο στους δύο αλλά και σε όλους τους παίκτες. Το στέλεχος είπε ότι ναι μεν κατανοούν αλλά απαγορεύεται η κλοπή.

Το συμβάν όπως είναι φυσικό, δεν θα το δούμε στους δέκτες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αν και θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον κάποια στιγμή η παραγωγή του Ατζούν να μας δείξει περιστατικά κλοπών που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια όλων των κύκλων του ριάλιτι επιβίωσης για να δούμε πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κανείς όχι μόνο όταν πεινάει, αλλά και όταν αποζητάει 100.000 ευρώ!

Survivor: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή