Οι αντιδράσεις και οι εντάσεις στο Survivor συνεχίζονται με την Μαριαλένα να είναι υπόλογη για την ψήφο της προς την Μελίνα.

Αν και η Μαριαλένα έλεγε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει γυναίκα τελικά… γύρισε τα λεγόμενά της και αποφάσισε να ρίξει στην κάλπη το όνομα της Μελίνας. Ενδεχομένως, η γκρίνια του Βασάλου ήταν αυτή που ουσιαστικά της «όπλισε» το χέρι. Ο Σάκης και όπως και η ίδια η Μαριαλένα δεν είχαν φόβο αφού τα όσα καταφέρνει στους στίβους μάχης ο πρώτος, προστατεύει και την δεύτερη.

Η Μαριαλένα ωστόσο όντως μοιάζει εκνευρισμένη από το γεγονός ότι πρέπει να εξηγεί ποιον ψηφίζει και γιατί: «Έχω πραγματικά κουραστεί να απολογούμαι κάθε φορά για το τι ψηφίζω εγώ. Κάθε φορά δεν θέλω να στεναχωρήσω κανέναν με την ψήφο μου. Έχω πραγματικά κουραστεί. Όλες οι συζητήσεις γυρίζουν με το τι ψήφισα»,. Ο Βασάλος της απάντησε σκωπτικά λέγοντας: «Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω» ενώ η Μελίνα από την άλλη είπε:
«Με πείραξε βαθιά μέσα μου το ότι με ψήφισε η Μαριαλένα, γιατί είχε πει ότι στηρίζει τις γυναίκες. Κι εγώ το είχα πει αυτό, γιατί έχουμε μείνει δύο. Το κράτησα».

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας οι Κόκκινοι κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι των Μπλε και σε αυτούς έλαχε ο κλήρος και έπρεπε να αποφασίσουν ποιος παίκτης θα έπρεπε να λάβει την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού για την παραμονή του στο παιχνίδι. Η ομάδα αποφάσισε ότι ο Νίκος Μπάρτζης θα είναι αυτός που θα βρεθεί στον τάκο ενώ οι άλλοι δύο είναι οι Στέλλα Ανδρεάδου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

ΕΔΩ λοιπόν ψηφίζουμε ποιον θέλετε να ξαναδείτε στον Άγιο Δομίνικο:

Μελίνα Μεταξά
Νίκος Μπάρτζης
Στέλλα Ανδρεάδου
Ηλίας Μπόγδανος

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Τέλος η Αυξεντία-Η Ελισάβετ σε δεινή θέση

Απίστευτο! Τόσες μεταγραφές πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός και είναι πολλές

Έρωτας Φυγάς: Έτσι ξεψυχά ο Λαυρέντης-Ποια η σχέση με τον Μάρκο;