Πριν μερικές μέρες ο Χρήστος Δάντης σχολίασε με τη μέθοδο της… μπηχτής που πολύ φοριέται τελευταία, τα όσα είπε ο περσινός νικητής του Survivor, Στάθης Σχίζας ο οποίος είχε δηλώσει καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, ότι κανείς δεν είδε με τα μάτια του τίποτα περί κινητού. Όμως πριν καν ολοκληρώσει την πρότασή του, είπε πως από την Δαλάκα δεν θα περίμενε να το κάνει, η Ασημίνα όμως θα μπορούσε!

Μάλιστα είπε ότι την Κατερίνα την πήρε η μπάλα λόγω της Ασημίνας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ! Και το είπε αυτό γιατί η Κατερίνα είναι φίλη του (καλός λόγος όσο να πεις), και την ξέρει «πάνω κάτω».

 

 

Τα όσα είπε ο Στάθης, αλλά χωρίς να αναφέρει το όνομά του, σχολίασε μέσω ανάρτησής του ο Χρήστος Δάντης.

«Στήριγμά μου. Εσύ μου έμαθες την έννοια της υπομονής και αυτό κάνω μέχρι όλα να περάσουν και ο χρόνος να δείξει και να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. Σ’ ευχαριστώ και μαζί συνεχίζουμε κοιτώντας μόνο τον στόχο. Δε χάνω την πίστη μου. Μέρες δεν έχω μιλήσει, ακούω και βλέπω διάφορα όμως είναι φορές που τα “βάζουν” κάποιο άνθρωποι μαζί σου κι αυτό μοιάζει σα να βρίζει η λάσπη τον Ήλιο που σύντομα θα λιώσει και θα την κάνει ένα με τη σκόνη και το χώμα»,είχε γράψει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο Στάθης, λοιπόν απάντησε σήμερα (17/3) μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας και στην Φαίη Σκορδά

«Είναι ένας άνθρωπος αξιοσέβαστος, έχουμε μεγαλώσει με τα τραγούδια του, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείται τόσο έντονα με το Survivor. Μου έκανε εντύπωση η ανάρτησή του. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο, τον σέβομαι σαν άνθρωπο. Αν με θεωρεί λάσπη, εντάξει, εγώ δεν τον θεωρώ πάντως».