Και ενώ οι κόντρες καλά κρατούν στο Survivor, οι μπλε παίκτες έπρεπε για μία ακόμα φορά να ψηφίσουν τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση αφού έχασαν το αγώνισμα ασυλίας.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, την Μεγάλη Εβδομάδα προβλήθηκαν από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ,  δύο αγώνες ασυλίας από τις οποίες προέκυψαν υποψήφιοι οι Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Σπύρος Μαρτίκας ενώ όπως ενημέρωσε τους παίκτες ο Γιώργος Λιανός θα υπάρξει ακόμα ένας αγώνας ασυλίας.

Εντωμεταξύ ο Νίκος Μπάρτζης και η συμπεριφορά του, μοιάζει να προκαλεί τους συμπαίκτες με πρώτη την Σταυρούλα Χρυσαειδή που μίλησε για την απαξίωση που έχει δεχτεί από τον συμπαίκτη της ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας δεν άργησε να ρίξει τα βέλη του χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν “πανούργο παίκτη”. Ο ίδιος απάντησε πως φταίει το ότι πολλές φορές λέει ανοιχτά την άποψή του και αυτό είναι που ενοχλεί.

Ύστερα απ’ όλα αυτά οι παίκτες οδηγήθηκαν προς ψηφοφορία και ο Γιώργος Λιανός ανέφερε το όνομα του τέταρτου υποψήφιου που δεν ήταν άλλος από τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μάλιστα σχολίασε πως: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ψηφίσω τον Νίκο» γιατί προφανώς οι δύο παίκτες διατηρούν φιλικές σχέσεις και εκτός του ριάλιτι του ΣΚΑΪ ενώ και από το τρέιλερ του επεισοδίου φαίνεται πως να μην τον έχει αφήσει αδιάφορο η ψήφος που έριξε.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Σπύρος Μαρτίκας, αποκάλυψε επίσης πως ήταν ψέμα η εκδοχή του Μπάρτζη για το ότι είδε τον Μάριο μαζί με την Ελευθερία. Ο Μάριος επιβεβαίωσε τον Μαρτίκα παρόλο που ο Νίκος επέμενε πως τους είδε και προσπάθησε να εξηγήσει στον Μπάρτζη για ποιο λόγο όλη η ομάδα τον ψήφισε.

Όπως και να έχει, ο επόμενος υποψήφιος θα είναι ο Ασημακόπουλος και οι παίκτες που βγαίνουν στον τάκο είναι οι εξής πέντε:

Τάκης Καραγκούνιας
Παναγιώτης Κωνσταντίδης
Σπύρος Μαρτίκας
Νίκος Μπάρτζης
Γιώργος Ασημακόπουλος

Εσείς θα αποφασίσετε μέσω της ψήφου σας, ποιον θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι!

 

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ

Στο Sportime ψηφίζουμε ΕΔΩ με αρνητική ψήφο. Με άλλα λόγια, έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ποιον παίκτη θέλουμε να αποχωρήσει.

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος χαροπαλεύει-Αυτός τον μαχαίρωσε

Οι δύο Έλληνες του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Θανάσης εκβιάζει την Μιράντα