Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε δύο μέρες και τα… αίματα έχουν ήδη ανάψει αφού οι παίκτες, οπλισμένοι με την… στρατηγική τους βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα πλάνα από το πάρτι υποδοχής να έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό Μας του ΣΚΑΪ, οι παίκτες έβαλαν τα καλά τους και έδωσαν το παρών στο πάρτι υποδοχής που έγινε στην παραλία και στο οποία μάλιστα έφτασαν με σκάφη, ενώ τους είχαν στρώσει μέχρι και κόκκινο χαλί!

Είναι ήδη γνωστό ότι οι ομάδες θα χωριστούν σε Κόκκινους και Μπλε ενώ στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά μάθαμε και το πρώτο αγώνισμα και το έπαθλο της νικήτριας ομάδας ενώ θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει ανάμεσα στα ζευγάρια που υπάρχουν ή είχαν δημιουργηθεί στο νησί της Καραϊβικής.

Ένα από αυτά ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου που όπως ειπώθηκε στην εκπομπή ένιωσε παραγκωνισμένο στο πάρτι υποδοχής και αρκετά περιορισμένο, με την Βρισηίδα μάλιστα να κάνει λόγο για.. “αρνητικά vibes”, με αποτέλεσμα την περισσότερη ώρα να είναι οι δυο τους κι όχι μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Επιπλέον, να υπενθυμίσουμε την ανάρτηση του φαρμακοποιού από το Κερατσίνι στο Instagram η οποία ανέφερε:

«Το εσωτερικό σθένος του ανθρώπου μπορεί να τον υψώσει πάνω από την εξωτερική μοίρα του! Μέσα από τις πικρές μάχες για αυτοσυντήρηση και επιβίωση μπορεί να λησμονήσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια του ! Ας επιτρέψουμε στην ιστορία να επαναλάβει τα λάθη της ! Καλό μας ταξίδι !»
Τι ήθελε να πει ο ποιητής; Μήπως πρόκειται να επαναλάβει τη συμπεριφορά που είχε στη σύντροφό του ή μήπως θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μία… ίντριγκα με κάποια άλλη παίκτρια;

Βέβαια, υπάρχει και το άλλο… σενάριο επιστημονικής φαντασίας που μόνο εκείνος διαθέτει λόγω του ότι είναι… επιστήμονας και αφορά στον ενδεχόμενο live χωρισμό του με την Miss Τσιρίδα! Ίσως, επειδή στον προηγούμενο κύκλο ήταν ένα outsider, ενδεχομένως φέτος να προσπαθήσει να συμμαχήσει με άλλους παίκτες για μεγαλύτερη σιγουριά!

Θα το μάθουμε λίαν συντόμως!

Survivor All Star: Δείτε τα βίντεο από την εκπομπής της Φαίης Σκορδά