Το Survivor All Star είχε σίγουρα πολύ δουλειά για τον Γιώργο Λιανό με τα έκτακτα συμβούλια και τις αποβολές να είναι περισσότερες από ‘τι περίμενε κανείς.

Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής και ο Γιώργος Λιανός μίλησε στη Σπυριδούλα Τριάντου και τα «Παραπολιτικά» για όσα έγιναν στο φετινό παιχνίδι.

Έχοντας βάλει τη δική του σφραγίδα στο Survivor, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις αποβολές κρίνοντάς σωστές τις αποφάσεις εφόσον όλα είχαν συμφωνηθεί με τους παίκτες από πριν.

Ο ίδιος σημείωσε ότι το φετινό παιχνίδι είχε πολλές διαστάσεις καθώς οι παίκτες ήταν έμπειροι και έφτιαχναν στρατηγικές από τις πρώτες ημέρες ώστε να φύγουν δυνατοί παίκτες.

Μετά τις αιχμές προς δημοσιογράφους που διαρρέουν πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Λιανός χαρακτήρισε αντισυναδελφική και τη συμπεριφορά δικών του συναδέλφων από το Survivor που διέρρεαν τα spoiler.

«Όταν έχει παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη χωρίς τα spoiler θα ήταν μαγικό. Είναι αντισυναδελφικό που κινούνται έτσι. Είναι σα να βγαίνεις από ταινία μυστηρίου και να λες στους άλλους το τέλος.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Αυτή είναι η Θεοφανώ που όλοι τη λένε… μάγισσα!

Και επίσημα στους Κινγκς ο Σάσα Βεζένκοφ – Ο όρος στο συμβόλαιο του που μπορεί να τον φέρει στην Ευρώπη!

Survivor All Star: Θα ήθελα να είναι η μάνα των παιδιών μου