Το Survivor All Star ολοκληρώθηκε και ο μεγάλος νικητής του φετινού παιχνιδιού ήταν ο Σάκης Κατσούλης. Ο Σάκης μετά τη δεύτερη νίκη του στο Survivor και την επικράτηση επί του Νίκου Μπάρτζη είναι το πιο καυτό όνομα των ημερών.

Ο νικητής του Survivor All Star μίλησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη για όλη του την εμπειρία από το φετινό παιχνίδι αλλά και για τη σύντροφό του, Μαριαλένα.

Τρισευτυχισμένος μετά από τη δεύτερη νίκη του, ο Σάκης Κατσούλης ευχαρίστησε το κοινό του που τον βοήθησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Όπως είπε μάλιστα η δεύτερη νίκη του ήρθε σαν επιβεβαίωση ότι ο κόσμος που τον στήριξε την πρώτη φορά είδε τον ίδιο ακριβώς άνθρωπο και τη δεύτερη.

Αφιερώνοντας τη νίκη στην οικογένειά του, τη Μαριαλένα και τους φίλους του ο Σάκης ανέφερε ότι έχει σκοπό να συνεχίσει τις επενδύσεις στις επιχειρήσεις που διαθέτει. Ακόμη σκοπεύει να κάνει κάποιες δράσεις τις οποίες δεν ανέφερε.

Η συζήτηση μεταφέρθηκε στη Μαριαλένα με τον ίδιο να αποθεώνει τη σύντροφό του. «Είναι γυναίκα παράδειγμα προς μίμηση», τόνισε συνεχίζοντας για το πόσο άξιζε να βρίσκεται στην 3αδα για δεύτερη φορά.

Αποκάλυψε επίσης ότι μέσα στο παιχνίδι έκανε μια πρόβα πρότασης γάμου με τον γάμο να βρίσκεται φυσικά στο μυαλό και των δύο.

Όσον αφορά το αν θέλει παιδιά στο μέλλον, ο Σάκης ήταν κατηγορηματικός: «Η Μαριαλένα θα ήθελα να είναι η μητέρα των παιδιών μου», είπε, λιώνοντας ξανά τις καρδιές των φανς τους.

Τα έχει πει και στο παρελθόν ο Κατσούλης…

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Αυτή είναι η Θεοφανώ που όλοι τη λένε… μάγισσα!

Survivor All Star spoiler: Η Δαλάκα έχρισε τον Κατσούλη νικητή;

Survivor All Star: Ήταν δίκαιο που δεν κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης;