Η βασική διαφορά που υπάρχει σε αυτόν τον κύκλο του Survivor είναι ότι οι παίκτες δεν πέφτουν από τα… σύννεφα όταν καλούνται να αντιμετωπίσουν πείνα και δυσκολίες! Η κούραση γίνεται όλο και μεγαλύτερη ενώ οι απαιτήσεις πιέζουν τους παίκτες, που επαναλαμβάνουμε, γνωρίζουν!

Την πρώτη φορά που πατάς το πόδι σου στον Άγιο Δομίνικο και στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δεν ξέρεις! Ό,τι έχεις δει είναι από την τηλεόραση η οποία σίγουρα δεν είναι ικανή να αντικατοπτρίσει την πραγματικότητα όσο ρεαλιστικά κι αν φαίνονται τα πλάνα! Άλλωστε εμείς βλέπουμε μόλις 3-4 ωρίτσες από τις 24 που έχει η μέρα!

Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι όλοι ήξεραν και όλοι αποδέχτηκαν! Η Βρισηίδα ήταν η μόνη που είχε τα κότσια να παραδεχτεί την αδυναμίας της και να αποχωρήσει πριν φτάσει στο απροχώρητο! Αυτό το γεγονός, αποκάλυψε και τα κενά που έχει η παραγωγή του Ατζούν αφού ο Μαρτίκας παραδέχτηκε ότι γνώριζε αλλά… σιώπησε!

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και τώρα με την βόμβα να σκάει στο επεισόδιο της Τρίτης όπου η Μαριαλένα παραδέχτηκε μπροστά σε όλους ότι ο Σάκης δεν είναι καλά και αν αποφασίσει να φύγει, θα τον ακολουθήσει!

«Πέρα από τα δικά μου προβλήματα με τις ατονίες μου και τις αφαγίες μου, σήμερα ο Σάκης με κάτι νοήματα που μου έκανε -γιατί δεν έχουμε την επικοινωνία που θα θέλαμε- κατάλαβα ότι θέλει να φύγει, να αποχωρήσει και φαίνεται αυτό από την μεριά του. Δεν είναι ο Σάκης που έχω συνηθίσει να βλέπω. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι μείνε κι είμαστε μαζί στα πάντα και πιστεύω ότι τον καθησύχασα, αλλά δεν έχει βρει κάποιο αποκούμπι στην ομάδα του έτσι ώστε να ανοιχτεί και να πει τους προβληματισμούς του. Αντικειμενικά έχει ζήσει το Survivor μαζί μου. Εγώ είμαι πιο ανοιχτή κι ο Σάκης πιο κλειστός κι αυτό ίσως τον έχει ρίξει ψυχολογικά, ότι δεν είμαστε μαζί και σε συνδυασμό με όσα έχει στο κεφάλι του με τις επιχειρήσεις του έξω, την πείνα, πιστεύω ότι το έχει σκεφτεί να αποχωρήσει. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αποχωρήσει γιατί αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει, θα αποχωρήσω κι εγώ».

Παιδιά κάπου ώπα! Ένας ένας και όλοι θα πάρετε ένα εισιτήριο χωρίς τρίτη επιστροφή από το νησί της Καραϊβικής! Η Μαριαλένα φαίνεται όντως προβληματισμένη με το αγόρι της και την συμπεριφορά του όμως πού είναι τελικά η επιβίωση και η μάχη που πρέπει να δοθεί; What the f… επιτέλους; Δεν υπάρχουν συμβόλαια εκεί στην Acun Media; Όποιος ζορίζεται, «λακίζει»; Πώς γίνεται, αφού γνώριζαν, να πέφτουν από τα σύννεφα; Τα περίμεναν ευκολότερα ή όλα είναι θέμα… marketing του τύπου «πάμε κι ό,τι αρπάξει η τσέπη μας»; Οι ψυχολόγοι δεν μπορούν να ανεβάσουν λίγο την ψυχολογία των παιδιών; Τους αφήνουν τόσα χιλιόμετρα μακριά, να ζουν δραματικά;

Και επίσης μία τελευταία απορία έτσι για τροφή προς σκέψη (ώρα που είναι). Όλα αυτά πώς τα είπαν τα παιδιά; Με νοήματα; Δηλαδή η Μαριαλένα κατάλαβε τον άνθρωπο της ότι σκέφτεται τις επιχειρήσεις, την τροφή, τη σχέση τους, μέσα από νοήματα όλα αυτά; Ποιος είναι ο Σάκης ρε παιδιά; Ο Βασίλης Πουλάκης;(δεν τον ξέρετε οι νεότεροι. Ο πρώτος που παρουσίασε το δελτίο για κωφάλαλους) Γιατί απ΄όσο γνωρίζουμε, απαγορεύεται η μεταξύ τους επικοινωνία! Τι; Όχι;

Survivor: Όσα εξομολογήθηκε η Μαριαλένα

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: ΤΕΛΟΣ η Δαλάκα; – Τι έχει συμβεί 

Αυτοί είναι οι 5 νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Πως θα ψηφίζουν από εδώ και πέρα οι παίκτες στο Survivor;