Στο αποψινό Survivor θα υπάρξει μία σημαντική αποχώρηση που πραγματικά θα προκαλέσει τουλάχιστον… σεισμό!

Ασημίνα Χατζηανδρέου, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, Σπύρος Μαρτίκας, Σταυρούλα Χρυσαειδή, είναι οι τέσσερις υποψηφίοι αλλά ο ένας από αυτούς θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο και του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αφού ακόμα και οι τηλεθεατές μάλλον βαρέθηκαν να τον/την βλέπουν και αποφάσισαν να τον στείλουν στην Ελλάδα δηλαδή από εκεί που… ήρθε!

Μόλις δύο εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό ο παίκτης που ΕΔΩ σας είπαμε ποιος θα είναι, κόβει ρόδα…. μυρωμένα και έρχεται να βρει την οικογένειά του!

Στο μεταξύ στο επεισόδιο της Πέμπτης (23/6) βλέπουμε έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης όπου οι παίκτες  μπαίνουν για να παλέψουν και να καταφέρουν να κερδίσουν! 

Το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας θα προκαλέσει ενθουσιασμό στους τελευταίους επτά παίκτες που παίζουν πλέον ιδιαίτερα στρατηγικά. Ο νικητής ή η νικήτρια θα έχει τη δυνατότητα να το απολαύσει με τρεις συμπαίκτες. Ποιος ή ποια θα κερδίσει τον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας και ποιους θα επιλέξει να πάρει μαζί;

Οι παίκτες όπως είναι φυσικό, έχουν κουραστεί και το έπαθλο φαντάζει σαν όαση! Ποιος άραγε θα είναι αυτός που θα τα καταφέρει καλύτερα; Και ποιους θα πάρει μαζί;

ΕΔΩ μαθαίνουμε κι εμείς μαζί με εσάς ποιος κερδίζει το σημερινό καταπληκτικό έπαθλο αλλά και ποιους θα έχει για παρέα!

Survivor: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου