Το συγκεκριμένο κείμενο για το Survivor κρύβει συγκλονιστικές ανατροπές που κανείς δεν περίμενε!

Μπορεί όλοι να το είχαμε αλλιώς στο μυαλό μας το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ! Πολλοί μάλλον… ρομαντικοί πιστέψαμε ότι θα βλέπαμε ένα παιχνίδι όπως τις άλλες σεζόν! Δεν περιμέναμε σίγουρα τόση ίντριγκα, τόσες φιλίες να διαλύονται σα να ήταν… καρυδότσουφλα και τόσους να καταφέρνουν να επιβιώσουν στο παιχνίδι χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλοί αγωνιστικά!
Επιπλέον είδαμε παίκτες που φανταστήκαμε μέχρι τον τελικό να φεύγουν σε μία νύχτα. Γιατί όποιος πει ότι δεν περίμενε τον Τάλα στο Γαλάτσι θα πει ψέματα!

Πάντως για μία ακόμα φορά νιώσαμε καλά στο πετσί μας ότι είναι όντως ένα παιχνίδι ανατροπών που καλό είναι να μη βάζεις στοίχημα ποτέ γιατί παίζει να μην το πιάσεις!

Ας κάνουμε μία μικρή αναδρομή στο επεισόδιο της Τετάρτης όπου ο Άρης εξήγησε σε Ασημίνα και Μαίη πώς παίζουν οι αντίπαλοι αλλά και πώς πρέπει να παίξουν εκείνοι. 

Ο ποδοσφαιριστής είπε στις δύο κοπέλες:

«Εκείνοι είχαν στο μυαλό τους ότι εγώ θα χάσω κάποια ασυλία και θα βγω υποψήφιος αλλά αυτό δεν έγινε! Παίζουν το παιχνίδι πολύ στρατηγικά και για μένα αυτό το παιχνίδι είναι βρώμικο Θέλω να δω τώρα στην τρίτη ασυλία τι θα κάνουν και πως θα κινηθούν γιατί έχουμε και εμείς τρεις ψήφους και μπορεί να βγει μια ισοψηφία και να βγουν δύο ακόμη υποψήφιοι από την ομάδα τους».

«Αν αυτοί δεν θέλουν απέναντι τον Σπύρο, εμείς θα τους τον πάμε απέναντι! Και ας είναι και απέναντι από μένα και την Μαίη, δεν κατάλαβα… Δεν υπάρχει κάποιο θέμα… Αλλά αν πάνε σήμερα και ψηφίσουν κάποιον άλλον, αυτό σημαίνει ότι αυτός ο άλλος δεν θέλει απέναντι του τον Σπύρο. Αυτό μου δείχνει εμένα» απάντησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Όπως και να έχει, εσείς ξέρατε ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι που προέκυψαν τελικά και ΕΔΩ θα μάθετε ποιος φεύγει! Πρέπει όμως να κάθεστε! ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην το διαβάσετε γρήγορα, αλλά αργά και βασανιστικά!