Το Survivor, το παιχνίδι της έντασης και των ανατροπών πλησίαζει στο τέλος του και οι παίκτες το γνωρίζουν αυτό καλά! Γι αυτό και προσπαθούν να τα δίνουν όλα αγωνιστικά, τουλάχιστον όσο ακόμα μπορούν τα πόδια τους να… ανταπεξέλθουν!

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/6) ο Άρης Σοϊλέδης μπόρεσε εκτός από το «ατομικό» έπαθλο που κέρδισε το βράδυ της Κυριακής, να κατακτήσει και την πρώτη ατομική ασυλία. Έτσι κατάφερε να παραμείνει μακριά από την κάλπη αλλά δεν έγινε το ίδιο και με την Ασημίνα η οποία είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μην ξεχνάμε βέβαια ότι στο πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας δε συμμετείχε ο Στάθης Σχίζας. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω ίωσης και πρόκειται να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Επιπλέον, για μία ακόμα φορά είδαμε το Συμβούλιο του Νησιού να γίνεται… αρένα! Οι δύο ομάδες-κλίκες έχουν μεταξύ τους μία σκληρή κόντρα για το ποιος παίζει με περισσότερη στρατηγική από τον άλλο! Μάλιστα οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ Άρη και Σπύρου προφανώς ως οι «κυβερνητικοί εκπρόσωποι» των αντίστοιχων ομάδων!

Από την άλλη η Μαίη εκνευρίστηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον πραγματικό αν μας ρωτάτε, Survivor αφού κατάφερε ήδη να επιβιώσει 11 φορές από τον τάκο! Ο λόγος γιατί ο φαρμακοποιός της είπε  να μετακινήσει πιο πέρα το στρώμα της για να μπει η Σταυρούλα.

Το θέμα όμως παιδιά είναι άλλο! Ποιος θα καταφέρει να πάρει την δεύτερη ασυλία; Θα γίνει η έκπληξη ή οι συνήθεις ύποπτοι θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης;

ΕΔΩ μόνο θα μάθετε τα πραγματικά γεγονότα!