Κάτι λίγα επεισόδια απομένουν στο Survivor και η αγωνία όχι απλά χτυπά κόκκινο, αλλά εξάπτει και την περιέργεια αφού είναι πλέον λίγοι οι παίκτες. Άρα, πάνω κάτω ξέρουμε ποιοι είναι σε θέση να τα καταφέρουν καλύτερα αλλά το κάθε αγώνισμα κρύβει ανατροπές και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τον νικητή.

Κι αυτό γιατί άλλα μέλη των δύο ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι γρήγοροι, άλλοι περισσότερο ευέλικτοι και άλλοι διαθέτουν στρατηγική. Άρα κανείς δεν είναι σίγουρος για κανέναν στους στίβους μάχης.

Ευτυχώς τα τρέιλερ είναι αυτά που μας δίνουν μία πρώτη γεύση για το τί πρόκειται να γίνει στον Άγιο Δομίνικο!

Οι εντάσεις λοιπόν, ευτυχώς για εμάς τους ιντριγκαδόρους αλλά και για τα μηχανάκια της AGB, δεν σταματούν ποτέ στην παραλία! Βλέπουμε λοιπόν μία Σταυρούλα να τα βάζει με τους υπόλοιπους παίκτες και τον Αρη, αλλά και τον Σπύρο να κάνει πάλι αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα! Κι αυτό δεν είναι άλλο από το να τσαντίζει τον Σοϊλέδη κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου του Νησιού.

Ωστόσο πρώτα αναμένεται να δούμε τους επτά εναπομείναντες παίκτες να αγωνίζονται ατομικά και να διεκδικούν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Ο Γιώργος Λιανός θα φέρει μπροστά του τους παίκτες, προκειμένου να τους ενημερώσει για το αγώνισμα, το οποίο θα δώσει σε έναν το κολιέ της ασυλίας.

Πρόκειται για ένα αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος όσο οι μέρες περνούν γίνεται όλο και πιο δύσκολος, για να φέρει τους διαγωνιζόμενους ακόμα περισσότερο στα όρια τους.

Ποιος όμως θα τα δώσει όλα και θα τα καταφέρει καλύτερα από τους άλλους; Και πόσο πρέπει να χαίρονται τελικά οι αντίπαλοι με τη «νίκη» του συμπαίκτη τους;

ΕΔΩ παίρνετε τις απαντήσεις γιατί εμείς δε θέλουμε να σας… προϊδεάσουμε!