Έξι παίκτες έμειναν στο Survivor. Έξι και όποιος από αυτούς αντέξει θα καταφέρει να πλησιάσει λίγο περισσότερο ακόμα στο έπαθλο των 100.000 ευρώ! Ποιος θα μπορέσει να αποδείξει ότι είναι ο πιο δυνατός και ποιοι από αυτούς θα μας αποχαιρετήσει αυτή την εβδομάδα; Μην ξεχνάτε! Δύο οι αποχωρήσεις και πετάμε για τελική τετράδα!

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που διήρκησε έξι μήνες σχεδόν οδεύει προς το τέλος και οι παίκτες ανυπομονούν πλέον να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη. Με όση δύναμη τους απομένει προσπαθούν να τα δώσουν όλα στα αγωνίσματα. Ο στίβος μάχης είναι σκληρός και οι εναπομείναντες πρέπει να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις.

Αλλά και οι ατομικές ασυλίες είναι πολυπόθητες! Αυτές είναι που τους «χαρίζουν» παραμονή για λίγο ακόμα στον Άγιο Δομίνικο! Άλλωστε κι αυτές πλησιάζουν στη λήξη τους αφού οι μέρες λιγοστεύουν και οι τέσσερις πλέον παίκτες που θα απομείνουν, δεν θα έχουν τέτοιες… προκλήσεις!

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό, οι αποχωρήσεις με τη νέα εβδομάδα θα είναι δύο. Όμως μένει να δούμε ποιος θα κερδίσει την πρώτη ασυλία. Αυτός που θα την έχει θα μπορεί πλέον να μετράει αντίστροφα! Θα είναι ο συνήθης… ύποπτος ή μήπως η ανατροπή είναι έτοιμη να γίνει;

Θα μπορέσει κάποιος από τους έξι παίκτες, μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ΕΔΩ σας έχουμε τα φαβορί, να ξεπεράσει τον εαυτό του και τα εμπόδια;

Μόνο ΕΔΩ μαθαίνετε το spoiler το σίγουρο, το έντιμο, το καθαρό!

Survivor: Δείτε το αποψινό trailer