Το Survivor αρχίζει να σπάει τσατσάρες και να μετράει μέρες. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει μπει εδώ και καιρό στην τελική ευθεία και οι παίκτες το γνωρίζουν αυτό. Ωστόσο το πράγμα αρχίζει να αλλάζει και να μπαίνουν όλοι σε ρυθμούς τελικού προκειμένου να καθαρίζει το τοπίο και σύντομα να έχουμε την τετράδα από την οποία θα έχουμε βέβαια και τον νικητή των 100.000 ευρώ!

Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουν φοβερή αγωνία που τους δημιουργεί εκνευρισμό και στρες. Τα παιδιά είναι στον Άγιο Δομίνικο έξι μήνες τώρα και όποιος νομίζει ότι είναι κάτι εύκολο, μία δοκιμή θα τον πείσει, αν βέβαια διαθέτει τα ανάλογα προσόντα. Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά τατουάζ, στητό στήθος και φυσικά ριζική αποτρίχωση για το αποκρουστικό του θεάματος.

Πάμε στα σοβαρά και ας αφήσουμε τα πικρόχολα σχόλια που δεν μας ταιριάζουν. Τι λέει το μενού από δω και μπρος.

Την Κυριακή κοντή γιορτή (26/6) θα έχουμε αγώνα ατομικής ασυλίας. Ένας θα τη γλιτώσει και δεν θα κινδυνέψει από τάκους και λοιπές στενόχωρες καταστάσεις. Θα έχουμε όμως και την ανακοίνωση για δύο νοματαίους που θα είναι υποψήφοι. Θα φύγει, σίγουρο αυτό που σας ανακοινώνουμε εδώ, ο ένας. Θα μείνουν πέντε. Και καλοί στα μαθηματικά. Έπειτα, την άλλη Κυριακή προφανώς γιατί δε βγαίνει αλλιώς, θα έχουμε ακόμα μία αποχώρηση. Έτσι μένει η τελική τετράδα φωτιά που αν την καλοσκεφτείς, είναι δυνατή αλλά με σίγουρο νικητή.

Ποιοι όμως θα είναι μάλλον οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση; Αν τα πράγματα τα έχουμε υπολογίσει καλά, Μαίη και Νίκος Γιάννης θα είναι τα δύο παιδιά που θα μπουν στη διάθεση του κοινού.

Survivor: Δείτε το trailer του αυριανού επεισοδίου