Το Survivor οδεύει προς τη λήξη του και πλέον κάτι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες έχουν απομείνει! Όλοι οι παίκτες, πλην της Σταυρούλας που ΕΔΩ σας είπαμε ότι αποχωρεί από το νησί του Άγιου Δομίνικου και ΕΔΩ πόσα χρήματα έβγαλε, είναι έτοιμοι για Γαλάτσι. Η αγωνία όλων είναι στο κόκκινο και τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι η πηγή πια είναι απέναντι και μένουν να την κοιτάζουν!

Ένα σκληρό εφτάμηνο φτάνει στο τέλος του και οι εναπομείναντες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αντιλαμβάνονται ότι όλα μπορεί να είναι πιθανά! Ωστόσο έχουμε ακόμα ένα έπαθλο όπως λέει και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, που τόσο καιρό έχει γίνει σχεδόν ένα με τους παίκτες αν εξαιρέσουμε τις λίγες μέρες που έμεινε μακριά τους το Πάσχα.

Τα παιδιά που απομένουν πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους σε ένα δύσκολο στίβο μάχης! Το έπαθλο που θα διεκδικήσουν είναι ένα ταξίδι στην πρωτεύουσα του Αγίου Δομίνικου, το Σάντο Ντομίνγκο. Άγιος Δομίνικος… Το νησί που έχουν αφήσει τόνους ιδρώτα θα τους αποχαιρετήσει αφού πρώτα το απολαύσουν και από την άλλη πλευρά! Πρόκειται για τον τελευταίο στίβο αφού θα υπάρξει ακόμα ένας αγώνας την Δευτέρα. Αυτός ο αγώνας θα καθορίσει και το ποιος φτάνει στους ημιτελικούς.

Όμως το θέμα είναι άλλο. Ποιος κερδίζει το έπαθλο και ποιους θα πάρει μαζί του για να απολαύσουν τις χαρές του νησιού; ΕΔΩ μόνο μαθαίνετε τον νικητή του επάθλου αλλά και τους παίκτες που θα ακολουθήσουν.

Όχι και όμως δεν τελειώνουμε εδώ! Θέλουμε να σας δώσουμε επιπλέον πληροφορίες για αυτόν που κερδίζει την πρώτη ασυλία και πλέον οδεύει ανενόχλητος, με μηδέν άγχος και αγωνία για το Γαλάτσι και τα 100.000 ευρώ! Ένα ποσό, διόλου ευκαταφρόνητο που σε βοηθούν αν μη τι άλλο, να στήσεις μία σοβαρή κατάσταση στη ζωή σου. Μπορεί να τράβηξαν πολλά, αλλά και τα 100 είναι ακόμα περισσότερα! ΕΔΩ είναι ο παίκτης που κερδίζει την πρώτη ασυλία και πλέον έχει άλλον… αέρα για τη νίκη!

Ο αγώνας δύσκολος, το έπαθλο ικανοποιητικό!

Δείτε το αποψινό trailer του Survivor!