Κάτι λίγες μέρες έχουν απομείνει για το τέλος του Survivor! Σε κάτι λίγες μέρες θα μαζευτούμε όλοι να… πάτε στο Γαλάτσι για να μάθουμε ποιος θα είναι ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και ποιος θα είναι αυτός που θα καταφέρει να βγει πλουσιότερος κατά 100.000 ευρώ!  Όπως έχουμε πει, αυτή την εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις και τέσσερις παίκτες θα είναι αυτοί που θα τεθούν στη διάθεση του κοινού που θα ψηφίσει για να βγάλει τον μεγάλο νικητή!

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας ένα φαβορί. Αλλά επειδή πρόκειται για το μεγαλύτερο παιχνίδι ανατροπών που υπάρχει, καλά θα κάνουμε να μετράμε τα… λόγια μας! Κανείς ποτέ δεν ξέρει τι μέρα του ξημερώνει και πώς μπορεί να ανταπεξέλθει στο στίβο μάχης!

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δε φτάνει μόνο η στρατηγική. Χρειάζεται ταχύτητα και δύναμη για να είσαι σε θέση να τα καταφέρεις και να προχωρήσεις! Το νησί είναι αλήθεια ότι δεν τους χωράει πια όλους. Τα νεύρα έχουν σπάσει και οι αντοχές τελειώνουν! Μέχρι πού να αντέξεις να τρέχεις άφαγος;

Ο Λιανός, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, ενημερώνει σύμφωνα πάντα με το trailer, ότι όποιος παίκτης κερδίσει θα πάρει δύο ακόμα συμπαίκτες του, σε μία… αποστολή στην οποία θα οδηγήσουν ειδικά οχήματα στη λάσπη.

Ποιος είναι αυτός που θα τα καταφέρει; Θα αποτελέσει έκπληξη; Ποιοι παίκτες δείχνουν ότι το θέλουν πιο πολύ; ΕΔΩ όλες οι απαντήσεις!

Survivor: Δείτε το αποψινό Trailer