Μπορεί νικητής του SURVIVOR να βγήκε χθες το βράδυ ο Στάθης Σχίζας, αλλά ο σταρ του παιχνιδιού, που έλαμψε με την μαυρισμένη του παρουσία ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Έλαμπε ολόκληρος, από τα νύχια μέχρι το κεφάλι με τα ολόλευκα δόντια του να κάνουν αντανάκλαση στον φακό της τηλεόρασης και που πολλές φορές έφθανε στο σημείο να μας τυφλώνει. O Στάθης στέφθηκε νικητής αλλά ο πραγματικός νικητής δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο! Η παραγωγή του έδωσε την πίστα για πάρτη του και εννοείται σηκώθηκε και τραγούδησε το καινούργιο του
τραγούδι. Με το νέο άσμα-επιτυχία «Έτσι γουστάρω (Fabulous)» θέλησε να ξεσηκώσει το κοινό, βέβαια ακούστηκε και η ατάκα του Γιώργου Λιανού που είπε ότι επέβαλε ο makeup artist να αγαπηθεί από το κοινό. Βέβαια όταν του έδωσε το μικρόφωνο ο Λιανός δεν σταμάτησε να μιλάει, άρχισε και δεν ήξερε πού έπρεπε να μπει η τελεία. Αυτή μπήκε μόνο όταν ο Λιανός του είπε να τραγουδήσει ακαπέλα, όχι πλάκα κάνουμε θα είχαν σπάσει όλες οι τηλεοράσεις, το νέο του τραγούδι Fabulous, you want it you get it ψάχνοντας online. Πιστεύω θα γίνει viral σύντομα και μη σας πω ότι θα τον καλέσουν και στην Αμερική για να του απονείμουν Grammy πρωτοεμφανιζόμενου (διεθνή). Σε άλλα νέα πέρασε και ένα μήνυμα, το μόνο σωστό που έχει πει τους τελευταίους 6 μήνες, ότι όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτου βάρους, σεξουαλικού προσανατολισμού κτλ δε πρέπει να επηρεάζονται από γνώμες τρίτων και να κάνουν αυτό που πραγματικά αγαπούν και θέλουν.

Εγώ πιστεύω ότι όσο cult προσωπικότητα και να είναι, τα έχει βρει με τον εαυτό του και περνάει και super.

Πιστεύω στο all star σίγουρα θα τον καλέσουν και άμα πάει και ο Τριαντάφυλλος θα γίνει χαμούλης. Ο Ντάφυ τον κράζει με όμορφο τρόπο, πάντα, ότι τι δουλειά κάνει κτλ. Εννοείται ότι η παραγωγή θα το εκμεταλλευτεί αυτό το δίδυμο εκτός αν αυτοί οι δυο καταλήξουν να γίνουν κολλητοί και γυρίσουν την μπιφτέκα για να έχουν τον κόσμο με το μέρος τους. Σήμερα το πρωί ο Ντάφυ εμφανίστηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και τόνισε ότι κάνει προετοιμασία, παιδιά μην αγχώνεστε δεν προπονείται για τους Ολυμπιακούς του 2024 (αυτό θα το αφήσει για τους
πραγματικούς αθλητές) και μάλιστα πολύ σκληρή και είναι ετοιμοπόλεμος για να πάρει μέρος στο ALL STAR SURVIVOR απλά περιμένει να συμφωνήσουν (είναι πολλά τα λεφτά μάνα μου) σε όλα και μπαίνει αεροπλάνο για να πάει Άγιο Δομίνικο, κάπως απειλητικό ακούστηκε αλλά τι να κάνουμε θα το αντέξουμε και αυτό.

O Ντάφυ είναι σαν ένας σύγχρονος Λάμπρος Κωνσταντάρας, που γυμνάζεται και κάνει διατάσεις πριν πέσει στην πισίνα. Επίσης πέταξε και την μπηχτούλα του για τον Εμμανουήλ αλλά και για τον Σάκη Αρσενίου ότι αυτός σε live εκπομπή θα τραγουδούσε ζωντανά ως επαγγελματίας τραγουδιστής και όχι playback, βέβαια αυτό ήταν λίγο αντιφατικό γιατί μετά από λίγο τραγούδησε το και αυτός playback. Πιστεύω με αυτούς τους δύο δεν έχουμε κλείσει και θα έχουμε πολλά ακόμη να πούμε στο μέλλον. Μέχρι το ALL STAR SURVIVOR θα βρούμε με κάτι άλλο να ασχοληθούμε αν και πιστεύω σίγουρα κάτι θα ειπωθεί που θα γίνει Viral και μην αγχωθείτε εδώ θα είμαστε εμείς να σας ενημερώσουμε.