Όπως παρακολουθήσαμε στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor,  η Κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που έχασε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Ως αποτέλεσμα είχαμε την ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο. Μετά τη διαδικασία μάθαμε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας ορίστηκε να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία που είδαμε ΕΔΩ ποιος την παίρνει και μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Οι Κόκκινοι είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό είναι αδύναμοι στους αγώνες κι οι μπλε έχουν καταφέρει να έχουν την τύχη με το μέρος τους! Μετά την χθεσινή ήττα, έχουν αρχίσει οι εντάσεις στους κόκκινους, ενώ το νέο ειδύλλιο ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα μάλλον επιβαρύνει την κατάσταση!

Ωστόσο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο παιχνίδι αλλά τα πρόσωπα που απασχολούν είναι και πάλι οι γνωστοί… άγνωστοι! Στόχος όλων, και όχι άδικα, είναι ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος τσακώθηκε με όλους! Μάλιστα έφτασε στο σημείο να χτίζει τη δική του καλύβα για να είναι μακριά από τους πάντες. Αυτή προφανώς δεν είναι και η πιο σοφή κίνηση! Επιπλέον στο επεισόδιο που προβλήθηκε, πολλοί από τους παίκτες είχαν στήσει πηγαδάκια και συζητούσαν πως θα ήθελαν αυτός να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση δηλώνοντας πόσο πολύ θέλουν να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Άρα καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο δεύτερος υποψήφιος θα είναι ο Τάκης!

Ωστόσο μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που μυρίζουν θάλασσα από τη φρεσκάδα, η Στέλλα που έχει την ατομική ασυλία θα ψηφίσει τον Στάθη μιας και ο Ταλάντσεβ εκτός του ότι είναι πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά, τον γνωρίζει περισσότερο και είναι καλοί φίλοι.

Επιπλέον παιδιά μην ξεχνάμε ότι Κόκκινες Γυναίκες δεν μπορούν να ψηφιστούν!  Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επικαλέστηκε το νέο κανόνα που δεν επιτρέπει στους παίκτες να ψηφίσουν προς αποχώρηση τους συμπαίκτες τους όταν ο αριθμός γυναικών και αντρών των δύο ομάδων δεν είναι ίσος. Δηλαδή, στην Κόκκινη υπάρχουν 2 γυναίκες, ενώ στην Μπλε, 3.