Το Survivor νούμερο 5 είναι από τα πιο ανατρεπτικά ριάλιτι επιβίωσης που έχουν προβληθεί τα τελευταία χρόνια από τον ΣΚΑΪ αφού όλοι οι παίκτες είναι συνεχώς… τσίτα και λένε κουβέντες βαριές! Μάλιστα δεν σκιάζονται ούτε και τα προσωπικά… δεδομένα αν κρίνουμε τα όσα ειπώθηκαν στο επεισόδιο που προβλήθηκε την 1/5 και σχολιάστηκε η κόρη του Τάκη Καραγκούνια. Βέβαια ο μισθοφόρος είναι από αυτούς που ένα του λές και δέκα απαντάει αλλά ας το αντιπαρέλθουμε!

Η ένταση λοιπόν μεταξύ των παικτών είναι μεγάλη και στο αποψινό επεισόδιο όπου θα κριθούν ασυλίες και υποψήφιοι!

Στον Άγιο Δομίνικο η τοξικότητα έχει φτάσει στο ζενίθ με τους παίκτες του ριάλιτι να κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να χειραγωγήσουν όχι μόνο συμπαίκτες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που ψοφά για τέτοιες καταστάσεις!

Η παραλία γίνεται από Άγιος Δομίνικος… Γης Μαδιάμ και οι παίκτες φτάνουν σε σημείο ακόμα και να «χειροδικήσουν» κατά κάποιο τρόπο αφού δεν μπορούν να ανέχονται τις προσβολές του κάθε ένα!

Τα τελευταία γεγονότα φέρνουν πάλι στο προσκήνιο, καλά όχι ότι έφυγε και ποτέ, τον Τάκη Καραγκούνια,  με τη Σοφιάννα να της ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και να του πετάει νερό, ενώ όλοι παλεύαν για την νίκη.

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Και ενώ η ατμόσφαιρα μυρίζει όχι μόνο μπαρούτι αλλά και κάτι παραπάνω, οι ομάδες πρέπει να πάνε πάλι σε στίβο μάχης για να παλέψουν για την ασυλία νούμερο 2. Όπως είδαμε πρώτος υποψήφιος είναι ο Τάκης, φέρτε ένα σύννεφο να πέσουμε δηλαδή, η δεύτερη όπως είπαμε εδώ είναι η Βρισηίδα και η τρίτη είναι η Σοφιάνα! Ναι! Καλά διαβάσατε. Η παίκτρια θα προταθεί από την Στέλλα και όταν σας πούμε το γιατί θα γελάσετε με την πσυχουλίτσα σας! Η Στέλλα δίνει τη Σοφιάνα γιατί τσαντίστηκε που δεν βγήκε προτεινόμενος ο… Κωνσταντίνος!

Το έλα να δεις και φυσικά να μην πάρεις στο αποψινό επεισόδιο!