Πολλοί από τους παίκτες που παρέλασαν από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο, φέρουν βαρέως το γεγονός, ότι ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, δεν τους κάλεσε για το All Star.

Προφανώς και δε θα ήταν εφικτό να πεταχτεί ένα… κομβόι παικτών στο νησί της Καραϊβικής αλλά και πρόβλημα του Ατζούν και της παραγωγής ποιους θα στείλει ξανά εκεί με τα ανάλογα βαλάντια, για τα οποία, μην ξεχνάμε, γίνονται όλα!

Ένας ακόμα από τους πρώην παίκτες που έριξε την μπηχτή του για το γεγονός ότι δεν τον συμπεριέλαβαν στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, ήταν και ο Θανάσης Μπέλλος.

Ο 56χρονος προπονητής ποδοσφαίρου που είχε λάβει μέρος στον περσινό κύκλο ριάλιτι δήλωσε για τη μη συμμετοχή του:

«Ωραία ερώτηση! Μάλλον τον Ατζούν πρέπει να ρωτήσετε για το ότι δεν με βλέπετε στο Survivor. Όχι, δεν με έχει προσεγγίσει κανένας, δεν με έχει πάρει κάνεις τηλέφωνο, δεν έχω μιλήσει με κανέναν.

Αν με πάρουν το επόμενο διάστημα φυσικά και θα το σκεφτώ. Όχι μόνο θα το σκεφτώ, θα φύγω με τη μία για τον Άγιο Δομίνικο. Είμαι πανέτοιμος, φυσικά και θέλω να πάω».

Επιπλέον όμως έκανε και ένα παράπονο! «Εγώ δεν το έχω ζήσει. Είδατε ότι πέρυσι ξεκίνησα πάρα πολύ καλά, είχα ένα ατύχημα με τα δόντια μου, έσπασαν τα δόντια μου, και αναγκάστηκα να φύγω».

Προφανώς τώρα του… πόνεσαν τα δοντάκια και γι αυτό ήθελε να ξαναπάει!

Survivor: Δείτε τις δηλώσεις Μπέλλου