Στο Survivor  η κατάσταση μυρίζει όχι απλά… μπαρούτι αλλά είναι έτοιμοι να «πιστολιάσουν», κοινώς να στείλουν στον τάκο, όποιον βγάζει γλώσσα!

Στο αποψινό trailer είδαμε τους παίκτες των δύο ομάδων να τσακώνονται άγρια χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Στον Άγιο Δομίνικο όμως ακόμα και το παραμικρό ατόπημα φαντάζει μεγάλο! Μοιάζει σαν προδοσία για την ομάδα. Λίγο η πείνα, λίγο η κούραση και η πολλή υγρασία έχουν κάνει τους παίκτες να υπερβαίνουν εαυτό!

Το trailer του σημερινού (14/3) επεισοδίου του ΣΚΑΪ μας έδωσε να καταλάβουμε ότι θα γίνει μεγάλη φασαρία με τους Διάσημους να κατηγορούν τον Τάκη για επίθεση στην Ευρυδίκη, λέγοντας πως είχε δίκιο ο Βαλάντης για όσα άθλια της είχε πει σε συμβούλιο πριν από τη δική του αποχώρηση.

Και να ήταν μόνο αυτό! Ο Μαρτίκας επιτίθεται ανοιχτά στον Στάθη Σχίζα, ενώ αρκετοί ακόμη συμπαίκτες και αντίπαλοι έχουν τα δικά τους θέματα όπως για παράδειγμα η χτεσινή ιστορία με Ασημίνα και Κατσαούνη.

Survivor: Ποιος ή καλύτερα ποια είναι η πρώτη υποψήφια;

Σήμερα  το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας θα είναι πολύ ζόρικο και θα κρίνει αν οι Μαχητές θα δουν για τρίτη εβδομάδα παίκτη τους να αποχωρεί. Αυτό το είπαμε ΕΔΩ ποιος δηλαδή κερδίζει.

Ποιοι παίκτες, όμως, θα είναι τελικά ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Οι Μαχητές επικρατούν στο νέο αγώνισμα ασυλίας, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να προετοιμαστούμε για τέσσερις υποψηφίους. Η πρώτη πάντως από τους Κόκκινους είναι η Βρισηίδα.

Και ναι, ήταν αναμενόμενο! Κάνει νερά στην ομάδα, αυτοπροτείνεται να πάει στους Μαχητές και άλλα πολλά που τα βλέπουμε καθημερινά. Άρα, όσο περνάει ο καιρός το πράγμα γίνεται όλο και πιο δύσκολο! Έτσι τον τάκο αυτή τη φορά θα δει με τα ματάκια της η Βρισηίδα.

Οριστικό: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι – Αυτός το φαβορί να αποχωρήσει

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ