Η κόκκινη ήταν η ομάδα του Survivor που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει καμία ασυλία αυτή την εβδομάδα και έτσι αναγκάστηκε να ψηφίσει τρεις παίκτες της. Αυτοί λοιπόν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Οι παίκτες αυτοί ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης και ο Στάθης, τον οποίο μάλιστα έδωσε η Στέλλα, η παίκτρια που κέρδισε την ατομική ασυλία από τους Κόκκινους.

Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι το πρόγραμμα αλλάζει στον ΣΚΑΪ αφού από αυτήν την εβδομάδα και στο εξής το Survivor θα προβάλλεται από την Κυριακή έως την Πέμπτη, γιατί το Masked Singer να μετακομίζει το Σάββατο.

 

Άρα σήμερα θα δούμε τον υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του. Οι κόκκινοι θα χάσουν έναν ακόμη παίκτη κι έτσι οι 12 συνολικά παίκτες θα παραμείνουν μόλις 11.

Σπύρος, Τάκης ή Στάθης; Ποιος αναμένεται να αποχαιρετήσει το κοινό και να βρεθεί στην Ελλάδα οσονούπω; Βέβαια πριν δούμε τον αποχαιρετισμό,  οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης Ομάδας θα αγωνιστούν για το πολυπόθητο αγώνα επικοινωνίας. Βέβαια μετά τις καταγγελίες περί επικοινωνίας με τις οικογένειές τους, δεν ξέρουμε πόση σημασία μπορεί να έχει αλλά ας το αντιπαρέλθουμε!

Ο Σπύρος και ο Τάκης έχουν ξαναβρεθεί σε αυτήν την θέση κι έχουν παραμείνει. Σε αντίθεση με τον Στάθη, ο οποίος βρίσκεται πρώτη φορά υποψήφιος. Μολονότι, λοιπόν, οι πιθανότητες δείχνουν να μην είναι με το μέρος του, τα πράγματα είναι πιο απλά.

Φόβος υπήρξε να μη γίνει κάποια ανατροπή. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ώρες ώρες. Ο Στάθης Σχίζας δεν είχε «μετρηθεί» ξανά με το κοινό. Ο Σπύρος Μαρτικας είχε σωθεί οκτώ φορές. θα άντεχε ακόμα μία;

Για να μάθετε τι και ΠΟΙΟΣ θα είναι αυτός που αποχωρεί θα το δείτε ΕΔΩ στα γνωστά λημέρια!