Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την Κυριακή (3/4) οι ομάδες των Μαχητών και των Διασήμων έδωσαν τον πρώτο αγώνα για την ασυλία.

Η μάχη ήταν σκληρή, με τους Κόκκινους να αναδεικνύονται στο τέλος νικητές και τους Διάσημους να αναγκάζονται να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο για αυτήν την εβδομάδα.

Για πρώτη φορά είδαμε το αγώνισμα ασυλίας να πραγματοποιείται νύχτα! Επιπλέον οι «κόκκινες» κατάφεραν να διαλύσουν τις«μπλε ενώ οι άνδρες των «μπλε» από την άλλη, χωρίς τον παντοδύναμο Σοϊλέδη, κατάφεραν και κέρδισαν τους «κόκκινους». Έτσι ο αγώνας προχώρησε στα μπαράζ.

Η Σοφιάνα επίσης κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα ατομικής ασυλίας και να εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι για ακόμα μια εβδομάδα.

Τι έχουμε όμως να δούμε στο επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός, αφού καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε ότι ο πρώτο υποψήφιος για αυτήν την εβδομάδα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Εκείνος ήταν που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες του. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει καταφέρει να ξεσηκώσει αντιδράσεις αν όχι από την πρώτη, σίγουρα από την δεύτερη μέρα! Άνθρωπος δεν υπάρχει που να τα πηγαίνει καλά μαζί του.

Την ίδια στιγμή οι Κόκκινοι δείχνουν αρκετά πιο ήρεμοι και φαίνεται ότι έχουν βρει τον εαυτό τους, παίρνοντας την πρώτη ασυλία το βράδυ της Κυριακής.

Survivor: Ποιον παίκτη βγάζει στον τάκο η Σοφιάνα

Ποιος όμως θα είναι ο παίκτης που θα βγει στον τάκο από την Σοφιάννα; Ποιον άραγε θα υποδείξει προκειμένου να ανταγωνιστεί στα ίσια με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ; Επειδή τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια, η Σοφιάνα θα υποδείξει ως έτερο υποψήφιο την Ευριδίκη! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου θα είναι συνυποψήφια προς αποχώρηση με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

 Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου θα είναι σίγουρα η μία υποψήφια.

Επιβεβαίωση σε όλα!