Μπορεί στο χθεσινό (3/4) επεισόδιο του Survivor, να είδαμε τους «κόκκινους» να «σπάνε» στο σερί στους αγώνες ασυλίας και να παίρνουν την πρώτη της εβδομάδας αλλά το αποψινό επεισόδιο κρύβει συγκινήσεις.

Ας δούμε όμως για αρχή τι είδαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε. Για πρώτη φορά είδαμε το αγώνισμα ασυλίας να πραγματοποιείται νύχτα! Επιπλέον οι «κόκκινες» κατάφεραν να διαλύσουν τις«μπλε ενώ οι άνδρες των «μπλε» από την άλλη, χωρίς τον παντοδύναμο Σοϊλέδη, κατάφεραν και κέρδισαν τους «κόκκινους». Έτσι ο αγώνας προχώρησε στα μπαράζ.

Η Σοφιάννα επίσης κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα ατομικής ασυλίας και να εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι για ακόμα μια εβδομάδα.

Τι έχουμε όμως να δούμε στο επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Αρχικά όπως είδαμε στο trailer του Survivor, οι κόντρες στους Μπλε παραμένουν. Λες και ξαφνικά κάτι έγινε και τους έσπειρε την διχόνοια!

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από την άλλη, από τότε που πάτησε το πόδι του στο νησί, έχει καταφέρει να ξεσηκώσει αντιδράσεις! Άνθρωπος δεν υπάρχει που να τα πηγαίνει καλά μαζί του. Λες και ο άνθρωπος είναι βαλτός να τους σπάει το νευρικό σύστημα!

Την ίδια στιγμή οι Κόκκινοι δείχνουν αρκετά πιο ήρεμοι και φαίνεται ότι έχουν βρει τον εαυτό τους, παίρνοντας την πρώτη ασυλία το βράδυ της Κυριακής.

Ποιοι όμως κατάφεραν εντέλει να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία; Δείτε ΕΔΩ ποιοι μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη που αντιπροσωπεύει την ασυλία και αναμένουμε να δούμε πώς αντέδρασαν οι αντίπαλοι.