Διάσημοι και Μαχητές του Survivor μονομάχησαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Η δοκιμασία φάνηκε από την αρχή ότι θα ήταν θρίλερ κυρίως αντοχής! Το αγώνισμα διήρκεσε πάρα πολύ ώρα και οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Την νίκη κατάφερε να πάρει στον πόντο η κόκκινη ομάδα των Διασήμων! Καταλυτικός ο ρόλος του Άρη Σοϊλέδη που με τον τελευταίο πόντο κατάφερε να πάρει η κόκκινη ομάδα του Survivor την νίκη! Έτσι οι Μαχητές ήταν αυτοί που κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Survivor: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση;

Και η κάλπη για του Μαχητές μίλησε. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Το περίμενα γιατί είμαι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά. Ο κόσμος είναι αλάνθαστα δίκαιος, δεν θ’ αλλάξω τις αρχές μου για κανένα συμφέρον ακόμα και να αποχωρήσω από το παιχνίδι. Θα στηρίζω τις καθαρές και τις τίμιες σχέσεις. Θα σταθώ σταθερός στις ιδέες και στις απόψεις μου. Κανένα προσωπικό συμφέρον δεν μπορώ να σταθεί στην επιβίωση αυτής της ομάδας» σχολίασε ο παίκτης των Μαχητών.

Σήμερα (7/3) όμως η παίκτρια που κέρδισε την ατομική ασυλία και θα υποδείξει απόψε ένα νέο υποψήφιο από την ομάδα της είναι η Θωμαΐς.

Στο μεταξύ στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση που σόκαρε τους παίκτες.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε κάποιες νέες πληροφορίες που αφορούν τα στατιστικά των παικτών για τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με κάποιους εξ αυτών να ζορίζονται και άλλους να χαίρονται ακούγοντας τους καλύτερους και χειρότερους παίκτες.

Καλύτερος παίκτης στους Διάσημους αναδείχθηκε ο Αρης Σοϊλέδης, ενώ στα Τάρταρα ήταν η Ναυσικά. Στους Μαχητές, την πρωτιά μοιράστηκαν η Ασημίνα με τη Θωμαή.

Ποιον παίκτη όμως αποφάσισε τελικά η Θωμαή να βγάλει προτεινόμενο;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, προτεινόμενη από την Θωμαή θα βγει η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Μετά το προχτεσινό παραλήρημά της κάποιος θα την είχε στην μπούκα! Άνοιξε τη στοματάρα της και όποιον πάρει αυτός που επικαλέστηκε! Έβριζε χωρίς έλεος και μάλιστα τόσο γρήγορα! Η Θωμαής όμως δεν το ξέχασε γι αυτό και την βγάζει σήμερα στο… κλαρί!