Διάσημοι και Μαχητές του Survivor μονομάχησαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Η δοκιμασία φάνηκε από την αρχή ότι θα ήταν θρίλερ κυρίως αντοχής! Το αγώνισμα διήρκεσε πάρα πολύ ώρα και οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Την νίκη κατάφερε να πάρει στον πόντο η κόκκινη ομάδα των Διασήμων! Καταλυτικός ο ρόλος του Άρη Σοϊλέδη που με τον τελευταίο πόντο κατάφερε να πάρει η κόκκινη ομάδα του Survivor την νίκη!

Έτσι η συγκεκριμένη ομάδα κατάφερε να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού. Εκεί, δηλαδή, όπου τον πρώτο λόγο θα είχε η ομάδα των Μαχητών.

Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός συνομίλησε με την μπλε ομάδα για να ακολουθήσει στη συνέχεια η ψηφοφορία από την οποία θα προέκυπτε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Ασφαλής ήταν η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου. Η νεαρή παίκτρια ήταν αυτή που κατόρθωσε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

 

Και η κάλπη για του Μαχητές μίλησε. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στο μεταξύ, είναι φυσιολογικό κάτω από αυτές τις συνθήκες του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, οι παίκτες να βγαίνουν κάποιες στιγμές εκτός εαυτού! Η πείνα, οι αγώνες και τόσα άλλα οδηγούν τους Μαχητές αλλά και τους Διάσημους σε ξεσπάσματα. Είναι άλλωστε σχεδόν δυόμιση μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Ή μήπως δεν είναι;

Τι εννοούμε; Μα φυσικά το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της παίκτριας που μετράει στο νησί μόλις μία εβδομάδα! Η Σταυρούλα Χρυσαείδη άρχισε να βρίζει και μάλιστα αισχρά μέσα στη νύχτα τα υπόλοιπα παιδιά του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ. Μάλιστα πολλοί από αυτούς φάνηκαν έτοιμοι να τη στείλουν από εκεί που… ήρθε!