Στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor οι Μαχητές δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν και τη δεύτερη ασυλία. Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι Διάσημοι είχαν καλύτερη επίδοση και απέσπασαν μία νίκη που τους έσωσε από έξτρα υποψηφιότητες στον τάκο.

 

Στο μεταξύ από την  αρχή οι Μαχητές του ΣΚΑΪ ήταν στην τσίτα. Όλοι είδαμε τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει λόγο για κάτι σκοτεινό που πλανάται στην καλύβα των Μπλε και έχει βάλει σκοπό να τον πλήξει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μαρτίκας έφαγε ένα κομματάκι από την καρύδα του στην καλύβα με τον Κατσαούνη να ξεσπά έντονα.

Ο Μαρτίκας επανέλαβε τους προβληματισμούς του και στο συμβούλιο λέγοντας πως «Με βάζει σε υποψίες το σόου που έκανε, δεν ξέρω τι προσπαθεί να πετύχει. Νιώθω επικίνδυνο το περιβάλλον και πρέπει να έχω τεράστια προσοχή σε οποιαδήποτε κίνηση. Θα αρχίσω να ψάχνω και την τσάντα μου μην βρεθεί κάτι και με ενοχοποιήσει. Μου ήταν αδιανόητο το σόου του Γιώργου γι΄αυτό.».

Παίρνοντας τον λόγο ο Σάββας αποκάλυψε ότι «συνεχώς η Ασημίνα και η Σοφιάννα χάνουν προσωπικά αντικείμενα και μας ρωτάνε αν τα έχουμε. Νιώθουμε ένα παραπάνω βλέμμα πάνω μας. Εγώ βγήκα ότι το παρατηρώ και ότι ενδεχομένως να στοχοποιηθούμε σε κάτι.

Survivor: Στον τάκο ο Τσολάκης

Οι Μαχητές ψήφισαν ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ στη συνέχεια ο Σάββας Κάλφας, που κέρδισε την ατομική ασυλία, έβγαλε στον τάκο τον Γιάννη Τσολάκη για αγωνιστικούς λόγους.

Από την άλλη στους Διάσημους, ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως υποψήφια τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία βγήκε στον τάκο μαζί με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Όπως αποκάλυψε ωστόσο στο Πρωινό την Τρίτη ο Νίκος Παρτσώλης, υπήρξε ένα σκηνικό στο συμβούλιο του νησιού, το οποίο η παραγωγή έκοψε στο μοντάζ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Πρωινού, ο Γιάννης Τσολάκης αναφέρθηκε στο συμβούλιο του νησιού στην πείνα και εμείς είδαμε στα πλάνα τους συμπαίκτες του δακρυσμένους.

Αυτό που συνέβη είναι πως ο Γιάννης Τσολάκης ανέφερε πως του λείπει ο αδερφός του. Είπε επίσης ότι δεν είναι καλά και έχει γίνει σκιά του εαυτού του. Μάλιστα δήλωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το Survivor.

Γιατί όμως εμείς δεν το είδαμε ποτέ; Γιατί η παραγωγή επέλεξε να μην παιχτεί στην τηλεόραση για να διεξαχθεί η διαδικασία ψηφοφορίας με ίσους όρους για όλους.