Η παίκτρια τόσο του περσινού όσο και του φετινού Survivor φάνηκε επιτέλους να επιστρέφει στο… ριάλιτι! Και τι εννοούμε με αυτό; Μα φυσικά τη δυναμική της επιστροφή στον στίβο μάχης!

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η παίκτρια των Διάσημων ταλαιπωρούνταν εδώ και μέρες από έναν τραυματισμό και με εντολή γιατρού οι Κόκκινοι δεν μπορούσαν να την υπολογίσουν στους αγώνες. Ωστόσο από πριν το μοντέλο δεν έμοιαζε να έχει βρει τα πατήματα της. Η ίδια δεν φαίνονταν να πατά καλά στο στίβο μάχης. Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας όμως, ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχει. Και εκεί ξάφνικα σαν κάτι να αχνοφάνηκε! Σαν κάποια μετάλλαξη να είδαμε!

Εκεί λοιπόν, μέσα στην αγωνιστική αρένα του ριάλιτι του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε μια άλλη Κάτια! Ενδεχομένως να ήταν και η περσινή! Έτσι, και με σχετική ευκολία χάρισε στους Κόκκινους δύο από τις 10 νίκες τους στο αγώνισμα ασυλίας.

Πέραν όμως των δύο αυτών νικών η Κάτια προσέφερε κάτι ίσως ακόμη πολυτιμότερο στην ομάδα της. Τους έδωσε έναν τρόπο να αποφύγουν τη ζάλη που προκαλούσε συγκεκριμένο εμπόδιο του αγωνίσματος! Αυτό λοιπόν τους έκανε να φτάνουν στον τελικό στόχο ευκολότερα από τους αντιπάλους τους, όπως μπορεί να συμπεράνει κανείς και από το τελικό 10-6. Οι συμπαίκτες της, και ιδίως ο Τάκης, ακολούθησαν τις συμβουλές της με ιδιαίτερη… χάρη!

Survivor: Σε κακή κατάσταση η Κάτια

Αργότερα όμως στην καλύβα η παίκτρια των Κόκκινων εμφανίστηκε καταβεβλημένη από την πείνα και την υπερ πρόσληψη καρύδας. Είχε έντονους πόνους στο στομάχι και προκάλεσε εκ νέου αμφιβολίες για την πορεία της στο παιχνίδι.