Φέτος στο Survivor θα είναι δύσκολο να πούμε ότι τα έχουμε δει όλα! Δεν θα ξέρουμε από πού θα έρχονται τα απανωτά χτυπήματα. Πανικός, εντάσεις αλλά και ξύλο επικράτησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην παραλία του Άγιου Δομίνικου στο επεισόδιο του Σαββάτου στο Survivor.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έψαχνε τα παπούτσια του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και έβρισε με πολύ άσχημο τρόπο όποιον ευθύνονταν για την εξαφάνισή τους. Ο Γιώργος Κατσαούνης όμως που κοιμόνταν παρά δίπλα, άκουσε τον μισθοφόρο των Μπλε και αυτό δεν του άρεσε καθόλου! 

Ο αγρότης λοιπόν του απάντησε σε ανάλογο ύφος, μέχρι που σηκώθηκε για να ζητήσει τα ρέστα. Η κατάσταση ανάμεσα στους δυο άντρες ξέφυγε και τα χειρότερα ευτυχώς δεν τα είδαμε αφού μπήκαν στη μέση οι πιο ψύχραιμοι!

Πάντως ο Άγιος Δομίνικος όχι απλά μυρίζει μπαρούτι αλλά είναι έτοιμος για το μεγάλο μπαμ!

Ο Γιώργος προσπάθησε να δικαιολογηθεί πως το έκανε για να τον φοβίσει κι όχι για να τον χτυπήσει, η παραγωγή του παιχνιδιού δεν το άφησε να περάσει έτσι.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Κατσαούνης θα απομακρυνθεί μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει τι ποινή θα του επιβληθεί.

«Υπήρξαμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, εξετάσαμε όλη την ενέργεια. Και η απόφαση της παραγωγής είναι…». Αυτό είπε ο Γιώργος Λιανός και μένει να δούμε τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο! Ωστόσο, μόνο ΕΔΩ θα μάθετε ποια ομάδα πήρε την πρώτη ασυλία!