Το Survivor είναι συναρπαστικό ό,τι και να λέμε! Και να τους έψαχναν δεν θα έβρισκαν τέτοιους «κίτρινους» παίκτες! Αυτοί δεν είναι ούτε μπλε, ούτε κόκκινοι πραγματικά! Η λέξη «ομάδα» προφανώς τους είναι άγνωστη! Παίζουν για τον εαυτούλη τους και οι πόντοι στο ριάλιτι επιβίωσης έχει ο καθένας το όνομα που τον πετυχαίνει!

Εν τω μεταξύ αυτά δεν τα λέμε εμείς! Τα λένε οι ίδιοι! Οι Κόκκινοι παίρνουν ποπ κορν και παρακολουθούν τους Μπλε που γίνονται μαλλιοκούβαρα!

Από την άλλη έχουμε τον Καραγκούνια που κάθεται και ευλογάει μόνος του τα γένια του! Τέτοια έπαρση σε παίκτη ριάλιτι, δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Κάνε παιχνίδι άνθρωπε και άσε να κρίνουν αυτοί που θα ψηφίσουν τι είσαι και τι δεν είσαι! Ακόμα και από εκεί που βρίσκεται, θέλει να χειραγωγεί!

Όμως ας μην ξεφεύγουμε! Οι δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ξανά μπαίνουν στον στίβο μάχης για ακόμα ένα αγώνισμα επικοινωνίας! Εκεί όλοι πρέπει να τα δώσουν όλα αν θέλουν να έρθουν σε επικοινωνία με τις οικογένειές τους!  Οι Κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν τις δύο ασυλίες και οι Μπλε έβγαλαν για πρώτο προτεινόμενο τον Τάκη που τα ξέρει όλα.

Επιπλέον ψηφίστηκε η Βρισηίδα ενώ η Στέλλα από την άλλη, με μία αψυχολόγητη κίνηση πραγματικά, έβγαλε τάκο την Σοφιάνα! Ωστόσο, το έπαθλο επικοινωνίας το καίγονται όλοι! Ποιος άλλωστε δε θέλει να ακούσει τους αγαπημένους του; Μένει όμως να μάθουμε ΕΔΩ ποιοι θα τα καταφέρουν εντέλει να νικήσουν κόντρα σε κάθε… πρόβλεψη ίσως!

Survivor: Δείτε το αποψινό trailer