Το Survivor αργά αλλά σταθερά, μπαίνει στην τελική ευθεία γι αυτό και τα δίνουν όλα! Τόσο η παραγωγής του ριάλιτι παιχνιδιού του ΣΚΑΪ όσο και οι παίκτες, γνωρίζουν καλά ότι οι εξελίξεις πρέπει να κόβουν την ανάσα!

Στο επεισόδιο της Κυριακής υπήρξαν απουσίες αλλά και ένα γεγονός που στιγμάτισε τη ροή του παιχνιδιού και αυτό δεν ήταν άλλο από το γεγονός του αποκλεισμού του Θεσσαλού αγρότη. Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε η παραγωγή να κινηθεί γρήγορα προκειμένου να μην επιτρέψει παρόμοιες κινήσεις αλλά και να αποτρέψει τους επόμενους παίκτες να προβούν σε παρόμοιες καταστάσεις!

Η χειροδικία, όσο καραγκιόζης κι αν θεωρείς ότι είναι ο αντίπαλός σου, είναι καταδικαστέες! Δεν απλώνεις χέρι είτε σου πει για το σπίτι σου είτε για τον όποιο! Το χέρι το έχεις για συγκεκριμένα πράγματα που δε θέλουμε να τα αναλύσουμε γιατί οι χρήσεις είναι πολλές.

Όπως και να έχει, εκτός ο Κατσαούνης ο ευέξαπτος, εκτός και η Ναυσικά λόγω υγείας.

Οι Μπλε ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού. Επιπλέον κέρδισαν και την 1η ασυλία.

Από την άλλη μεριά οι Κόκκινοι θα πρέπει να βάλουν στην  άκρη τα εσωτερικά τους προβλήματα και να το παλέψουν προκειμένου να καταφέρουν νίκες εναντίον των αντιπάλων.

Ο αγώνας αναμένεται να είναι αρκετά σκληρός, σε έναν στίβο μάχης που θα είναι πολύ απαιτητικός, με την παραγωγή όσο περνάει ο καιρός να ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας. Όμως, επειδή δε θέλουμε να σας καίμε άλλο δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Survivor: Δείτε το Trailer του αποψινού επεισοδίου