Το Survivor 2024 είναι στα σκαριά και ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μην πάθει τόσο ο ίδιος όσο και ο ΣΚΑΪ το περσινό φιάσκο αφού είναι κοινό μυστικό ότι η τηλεθέαση του σταθμού έπιασε ελαφρώς… πάτο!

Τα πρόσωπα προφανώς και είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές στον περσινό όλεθρο μιας και σχεδόν όλοι γνώριζαν πως ο Σάκης Κατσούλης θα είναι για μία ακόμα φορά νικητής μιας και είχε στο πλευρό του έναν ολόκληρο σταθμό να τον στηρίζει!

Επιπλέον το γεγονός ότι ο Σχίζας έφυγε μετά την αποκάλυψη της Ελευθερίου που αφορούσε τη σχέση του με την Παναγιώταρου, ήταν κάτι που κόστισε ιδιαίτερα στην παραγωγή για να μην αναφέρουμε την πείνα που έκοψε και… έκαψε Δαλάκα και Ασημίνα!

Επειδή όμως πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το… χούι, ο Ατζούν κυνηγά και πάλι τα ακατόρθωτα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN και της εκπομπής Πρωινό Σου Σου, το πρώτο όνομα που κυνηγά σαν τρελός είναι αυτό του πρώτου νικητή, Γιώργου Αγγελόπουλου, κάτι που βέβαια φαντάζει αδύνατο μιας και ο ηθοποιός πλέον Ντάνος πρόκειται να γίνει πατέρας και δύσκολα θα σκεφτεί να αφήσει πίσω του τη γυναίκα και το μωρό του, ειδικά τώρα που περνάει μία μεταβατική περίοδο.

Ακολουθεί το όνομα του Στάθη Σχίζα που είναι ναι μεν αλλά μιας και δεν είναι τελείως αρνητικός στο ενδεχόμενο και ίσως θελήσει και να… ξεχαστεί!

Ο Τζέιμς Καφετζής που δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Ατζούν μιας και για πολύ καιρό αντάλλαζε εξώδικα με την παραγωγή. Η κρίση όμως πέρασε και ποιος ξέρει….

Μπορεί η Δαλάκα να αποβλήθηκε από το Survivor All Star αλλά η σχέση με τον Ατζούν καλά κρατεί. Άρα ποιος ξέρει τώρα που έχει χωρίσει και εκείνη…

 

Survivor: Δείτε το ρεπορτάζ