Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, έκανε την πρεμιέρα του το βράδυ της Κυριακής (7/1) και όλοι έμειναν ιδιαιτέρως… ικανοποιημένοι, αφού τα ποσοστά τηλεθέασης ευχαρίστησαν το σταθμό ενώ από την άλλη το κοινό έδειξε να… εκτιμά την επιστροφή του μετά από έξι μήνες απουσίας.

Ο Γιώργος Λιανός θέλησε κατά την είσοδο των παικτών να αναφερθεί στους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης κατά καιρούς τονίζοντας πως όλοι μέχρι στιγμής ήταν ανάμεσα στους πιο δυνατούς παίκτες. Ο φετινός όμως ποδοσφαιριστής, Σάββας Γκέντσογλου. δε φάνηκε να… ασπάζεται τα όσα είπε ο παρουσιαστής.

Ήταν μάλιστα τόσο ηττοπαθής που είπε: «Ε λογικά, εγώ θα την σπάσω την παράδοση. Ποτέ δεν φημιζόμουν για την ταχύτητά μου, οπότε δεν ξέρω πώς θα τα πάω στα αγωνίσματα, όμως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να πάει καλά».

«Πιστεύω ο καθένας θα κάνει τη διαφορά για την ομάδα. Θα κάνουμε καλά ματσαρίσματα για να φέρνουμε καλά αποτελέσματα στην ομάδα. Ο Άρης μπορεί να μην έδωσε πολλές οδηγίες και συμβουλές στη Μαρία, αλλά έδωσε σε εμένα. Πιστεύω θα τα πάμε καλά», πρόσθεσε για τον Άρη Σοϊλέδη.

 

Survivor: Ηττοπαθής ο Σάββας

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Η Δωροθέα ανακαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Σίμου

H Veronika Rajek ποζάρει σε Supercars και το TikTok κατεβάζει ρολά

Το ναυάγιο: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δίνει spoilers που θα συζητηθούν