Μπορεί το Survivor 2024 να μην έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα αφού είναι προγραμματισμένη από τον ΣΚΑΪ, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, αλλά τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι έχουν ήδη μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο και είναι έτοιμοι να μπουν στον στίβο μάχης προκειμένου να  διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά φυσικά και τα έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας.

Όπως έχουμε ήδη δει, ανάμεσα στους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα των Διασήμων είναι και η Όλγα Πηλιάκη. Αυτή δεν είναι η πρώτη της φορά που βρίσκεται μακριά από την οικογένειά της μιας και το  2017 είχε λάβει μέρος στο Nomads.

Αφήνει όμως πίσω άξιο αντικαταστάτη για τη φροντίδα της οικογένειας, μιας και ο Στέλιος Χανταμπάκης, είναι αυτός που θα την αντικαταστήσει και θα φροντίζει τα της οικογένειας για όσο καιρό θα λείπει η σύζυγός του.

Ο… παλαίμαχος παίκτης του ριάλιτι, που έχει βρεθεί δύο φορές στο νησί της Καραϊβικής, ανέβασε ένα βίντεο το μεσημέρι της Πέμπτης 4/1 στο οποίο φαίνεται να κάνει όλες τις δουλειές που έχει αναλάβει!

Στον αγώνα του όμως αυτό δεν ήταν μόνος αφού είχε δύο άξιους βοηθούς, που δεν ήταν άλλα από τα παιδιά του. Η Μαλένα και ο Μανωλάκης φρόντισαν μάλιστα να του τονώσουν το ηθικό βάζοντας τον καλύτερο… βαθμό στη μαγειρική του!

 

Survivor 2024: Δείτε τα βίντεο