Το Survivor 2024 επιστρέφει και από το βράδυ της Τρίτης (19/12) είναι στον αέρα του ΣΚΑΪ! Σύμφωνα με το τηλεοπτικό σποτ το ριάλιτι επιστρέφει την Κυριακή στις 7 Ιανουαρίου οπότε και θα γνωρίσουμε τους παίκτες, Μαχητές και Διάσημους.

Όπως αποκαλύφθηκε, στον νέο κύκλο του ριάλιτι δεν θα υπάρχει πλέον ψηφοφορία του κοινού για το ποιος υποψήφιος αποχωρεί αλλά θα υπάρχουν Συμβούλια και υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η ομάδα που θα χάσει θα προχωρά σε Συμβούλιο και οι υποψήφιοι που θα προκύψουν θα μονομαχούν για την παραμονή τους.

Επιπλέον, αν κάποιος παίκτης πιαστεί να κλέβει φαγητό ή να χρησιμοποιεί κινητό, δε θα αποβάλλεται αλλά θα πληρώνουν ένα τσουχτερό πρόστιμο προκειμένου να μην το… ξανακάνουν!

Ωστόσο αυτόματη αποβολή και επιστροφή στην Ελλάδα θα παίρνουν οι παίκτες που χειροδικούν.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, ο φετινός κύκλος μοιάζει με το αμερικάνικο, όπως πρωτοπαίχτηκε στην Ελλάδα και θα είναι παιχνίδι στρατηγικής.

Οι παίκτες που ακούγονται για τον Άγιο Δομίνικο.
Τα ονόματα για τους Διάσημους δίνουν και παίρνουν εδώ και εβδομάδες και η λίστα είναι ατελείωτη.

Πρόταση φέρεται να δέχτηκαν: Μαρία Αντωνά, Άρης Σοϊλέδης, Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Δημήτρης Βλάχος, Σάββας Πούμπουρας, Χρήστος Δάντης, Γιώργος Καράβας, Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Αναδιώτης, Βασίλης Πορφυράκης, Αλέξης Παππάς, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Τριαντάφυλλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Fipster.

Τέλος βέβαιη είναι η συμμετοχή της Όλγας Πηλιάκη, της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

 

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ κάνει την ανατροπή και προκαλεί σεισμό στον πύργο-Η Θεοφανώ στη φωτιά!

Michael Schumacher F1: Η κατάσταση του είναι τόσο τραγική που δεν θα το ευχόσουν ούτε στον χειρότερο εχθρό σου

Το Ναυάγιο: Τέλος η σειρά-Πότε επιστρέφει