Από το Sportime μάθαμε πως Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι εκτός Survivor. Αυτό αποτελεί ένα τεράστιο πλήγμα για το Survivor All Star. Η τηλεθέαση και όχι και η συνέχεια του Survivor από εδώ και πέρα έχουν προβληματίζει την παραγωγή του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ.

Οι νέες ομάδες που θα δούμε απόψε στο Survivor έδιναν ένα προβάδισμα στους κόκκινους. Διότι, ο Σάκης Κατσούλης είναι κορυφαίος παίκτης και αποκτά τεράστια ψυχολογική ώθηση με τις προσθήκες που θα έχει η ομάδα του. Ωστόσο, αυτό ήταν απλά θέμα χρόνου να λυθεί. Μέχρι να βρει πατήματα και η άλλη ομάδα.

Ο Ηλιας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης, όμως, ήταν οι κορυφαίοι της νέα μπλε ομάδας. Αυτοί οι παίκτες μαζί με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη θα είχαν τη δυνατότητα να κρατήσουν τους Μαχητές σε ένα υψηλό επίπεδο. Η παραβίαση κανονισμών όμως τους έθεσε εκτός παιχνιδιού. Η Ασημίνα έχει στείλει νέο εξώδικο, υπάρχει… δεδικασμένο, άλλη επιλογή δεν υπήρχε.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του παιχνιδιού. Στην δεύτερη ασυλία αυτό είναι φανερό, για παράδειγμα. Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία στο παιχνίδι και λογικό είναι με τους Γκότση και Πιλίδη να μένουν εκτός συνέχειας και αγωνισμάτων.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Τι θα κάνουν από εδώ και πέρα στο Survivor All Star; Νέες ομάδες;

Το πρόβλημα είναι μεγάλο στην παραγωγή. Δεν έφυγαν απλά δύο παίκτες από το Survivor. Δύο φαβορί αποχώρησαν, δύο παίκτες που φέρνουν τηλεθέαση και έχουν φανατικό κοινό.

Οι Μαχητές θα μείνουν με τους Σπύρο Μαρτίκα, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Νίκο Μπάρτζη, Νικόλα Αγόρου και Γιώργο Ασημακόπουλο στο αντρικό κομμάτι.

Την ίδια στιγμή οι κόκκινοι έχουν Σάκη Κατσούλη, Ηλία Μπόγδανο, Τάκη Καραγκούνια, Στέλιο Χανταμπάκη, Κόρο, Κωνσταντίνο Βασάλο και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Πέρα από τη δυναμική, η οποία είναι ξεκάθαρα προβληματική, υπάρχει και αριθμητικό πρόβλημα. Επτά άνδρες από τη μία, πέντε από την άλλη. Θα πάει ένας από την απέναντι μεριά; Θα δούμε…