Κανείς δε θέλει τον Βαλάντη στην εκπομπή του! Ακόμα και ο Νίκος Μουτσινάς που ανήκει στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό που προβάλλει το reality, Survivor, τον ΣΚΑΪ, δε θέλει ούτε να ακούσει το όνομα του τραγουδιστή! Και βέβαια, ουχί αδίκως αφού για λίγο πήγε στον Άγιο Δομίνικο και τα έκανε… ρημαδιό!

Τι συμβαίνει όμως με τον τραγουδιστή;

Ο Βαλάντης εδώ και μέρες έχει φύγει  από το Survivor. O τραγουδιστής έχει επιστρέψει και θα έπρεπε ως είθισται να παραχωρεί συνεντεύξεις σε εκπομπές του καναλιού. Όλοι στο μεταξύ περιμένουν την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση να την κάνει στο «Καλό Μεσημεράκι». Ναι μεν αλλά γιατί ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως έχει αντίθετη άποψη!

Νίκος Μουτσινάς VS Βαλάντη!

Σύμφωνα με το «Happy Day» o παρουσιαστής αρνείται να δεχθεί τον τραγουδιστή καλεσμένο στο «Καλό Μεσημεράκι». Αιτία; Η συμπεριφορά που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει ως τώρα και όπως αναφέρει και το συμβόλαιο, ο κάθε παίκτης που αποχωρεί από το Survivor  κάνει δηλώσεις μέσω «Skype» στο «Love It». Μετά από αυτό συνηθίζεται να πηγαίνει καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι». Ωστόσο όλα αυτά δεν ισχύουν για τον Βαλάντη. Ο τραγουδιστής ούτε δηλώσεις έκανε ούτε στον Νίκο Μουτσινά μάλλον θα πάει.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να δούμε πού θα εμφανιστεί και κυρίως τι θα πει ο Βαλάντης στην πρώτη του συνέντευξη μετά το Survivor.

Ο Νίκος Μουτσινάς, όπως ανέφερε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, δεν θέλει να τον βλέπει!

Ο Βαλάντης ήταν ξένο σώμα!

Ο Βαλάντης έφυγε και το Twitter έδωσε τα ρέστα του.

Η συμπεριφορά του ήταν, συμπαθητικά, αλλόκοτη. Ευαίσθητος στην επικοινωνία, αλλά στυγνός με τους συμπαίκτες του. Τα όργανα ξεκίνησαν από νωρίς, με τον Απόστολο Ρουβά. Η πρώτη κόντρα μας έδειξε πολλά δείγματα για τον χαρακτήρα του. Στην αρχή του Survivor, είχε έρθει κοντά με τον Γιωρίκα και τον Βίσκο (Θανάση Βισκαδουράκη), αλλά όπως είπαν κι οι δύο, την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.
Αυτό είχε πει ο Νίκος Μουτσινάς για τον Βαλάντη πριν μερικές εβδομάδες!