Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας αποκαλύφθηκε μερικές μέρες πριν ότι είναι μαζί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το γεγονός αποκάλυψε το μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσω μίας δημοσίευσής της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δυο Instagram stories, στα οποία ζητά τη στήριξη του κόσμου να κρατήσουν τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας στο Survivor. Παράλληλα ανέβασε στον λογαριασμό της δυο αδημοσίευτες φωτογραφίες, όπου στη μια φαίνεται το ζευγάρι αγκαλιά και στην άλλη το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ως τατουάζ στα πλευρά του.

Η επιβεβαίωση της σχέσης τους όμως έφερε μια αιχμηρή ανάρτηση από την πρώην του με την οποία έχουν αποκτήσει και μια κόρη.

«Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πρώην σύντροφος και μητέρα του παιδιού του Στάθη Σχίζα, Άννα Μαρία Κατσαρού.

Oι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Yes I do catwalk, το απόγευμα της Πέμπτης και την ρώτησαν σχετικά, εκείνη απάντησε:

«Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα Χ Ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου».

Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε για την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα:

«Δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί δεν μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου, δηλαδή του Στάθη συγκεκριμένα, στο παιχνίδι, στη σχέση μας. Το ζω μόνη μου αυτόν τον καιρό γιατί το παιδί είναι στον Άγιο Δομίνικο.

Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη αν την πιάσω! Είναι μια σουσουράδα, μαρτυριάρα! Την ξέρετε την Δήμητρα Αλεξανδράκη, δεν κρατά τίποτα κρυφό για τον εαυτό της. Το λάθος μου είναι ότι της είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες.