Από τη στιγμή που το ένα trailer διαδέχεται το άλλο, πάνω κάτω όλους τους παίκτες του ξέρουμε. Το Survivor All Star θα έχει υψηλή τηλεθέαση με τα ονόματα που έχουν κλείσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνει και η παραγωγή του ΣΚΑΪ από την πλευρά της ό,τι καλύτερο μπορεί. Για το Survivor μιλάμε άλλωστε.

Τα σενάρια για τις ομάδες δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό. Θα κάνουμε κι εμείς την προσπάθειά μας σαν Sportime και Mediatime να μάθουμε τις ομάδες πριν αυτές βγουν στη δημοσιότητα, αλλά ειδικά φέτος το Survivor spoiler αναμένεται πιο δύσκολο σπορ από ποτέ. Θα την βρούμε την άκρη μας όμως.

Σας το έλεγα και την προηγούμενη φορά πως υπάρχει η πληροφορία που θέλει την παραγωγή να χωρίσει όλα τα ζευγάρια που θα μπουν στο παιχνίδι. Αυτή πλέον είναι επιβεβαιωμένη στο 100%. Τα ζευγάρια του Survivor All Star δεν θα είναι στις ίδιες ομάδες.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Αυτό σημαίνει πως Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου χωρίζονται. Σάκης Κατσούλης και Μαριαλέννα Ρουμελιώτη επίσης. Επιπρόσθετα και οι Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο δεν θα είναι μαζί. Βέβαια, ουδείς έχει αντιληφθεί αν οι δύο τελευταίοι είναι ακόμα μαζί ή όχι. Αλλά είναι ωραία αυτά τα παιχνιδάκια.

Εδώ που τα λέμε είναι και εύκολο να χωριστούν τα ζευγάρια στις ομάδες. Σάκης και Μαριαλένα είναι πολύ δυνατοί παίκτες, τα χωριστούν. Ευρυδίκη και Βασάλος είναι (αναλογικά πάντα για άνδρες – γυναίκες) στο ίδιο επίπεδο. Μαρτίκας και «Βρι» θεωρούνται αρκετά αδύναμοι. Αν και η Βρισηίδα μια χαρά τα πήγε στο περασμένο Survivor, τώρα όμως δεν θα της είναι εύκολο.