Αντίστροφα μετράμε πλέον για την έναρξη του Survivor All Star, με το κανάλι project του ΣΚΑΪ να έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω στη τηλεθέαση.

Μια All Star εκδοχή του Survivor ήταν κάτι που ζητούσε το τηλεοπτικό κοινό και ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θα τους αφήσει με το παράπονο καθώς έχουν κλειδώσει ποιοι θα μπουν αλλά και ποιοι δεν θα μπούν στο παιχνίδι.

Survivor All Star: Οριστικό – Αυτοί ΔΕΝ μπαίνουν στο παιχνίδι

Σύμφωνα με την RealNews, ορισμένα ονόματα που θα μείνουν εκτός του All Star θα προκαλέσουν πάταγο καθώς όπως θα περίμενε κανείς, θα ήταν από τις πρώτες επιλογές.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός Survivor All Star, μένουν ο Άρης Σοϊλέδης, ο Τζέιμς Καφετζής αλλά και ο Αλέξης Παππάς, σε μια απόφαση που θεωρείται οριστική.

Μάλιστα, για τον τελευταίο, αυτό που ακούγεται δεξιά και αριστερά είναι πως το εμπόδιο για τη συμμετοχή του, είναι οι υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις που προβάλει.

Όσον αφορά αυτούς που ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Ηλίας Γκότσης, η Κατερίνα Δαλάκα, η Μαριαλένα και ο Σάκης Κατσούλης αλλά και ο Γιωρίκας Πηλίδης που επιστρέφει στο παιχνίδι.