Το Survivor All Star συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και τα όσα αναμένεται να δούμε στη πορεία στον Άγιο Δομίνικο θα προκαλέσουν τεράστιες ανατροπές.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει μπει δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time, ίσως ακόμα πιο δυνατά και απ’ ό,τι περίμεναν οι ίδιοι οι ιθύνοντες του καναλιού.

Survivor All Star: Χαμός με 6 επεισόδια την εβδομάδα

Το κανάλι του ΣΚΑΪ φαίνεται πως θέλει να κάνει την μεγάλη ανατροπή ενισχύοντας το τηλεοπτικό του πρόγραμμα με ακόμη περισσότερο Survivor.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της RealNews, οι επιτελείς του καναλιού, προσανατολίζονται στο να προχωρήσουν και σε νέα αύξηση των ημερών προβολής του παιχνιδιού της Acun Media.

Αφού πρώτα αύξησαν τα επεισόδια από τέσσερα την εβδομάδα σε πέντε, προσθέτοντας στο πρόγραμμα και την Πέμπτη, φαίνεται πως οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου, σχεδιάζουν να βάλουν και το Σάββατο Survivor, φτάνοντας έτσι στον συνολικό αριθμό των έξι επεισοδίων ανά εβδομάδα.

Αυτό αναμένεται να γίνει αμέσως μετά από τον τελικό του The Voice που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο ενώ στόχος είναι να κοπεί η φόρα στον ανταγωνισμό, καθώς στις 18 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα και το J2US του Νίκου Κοκλώνη.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star:

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star spoiler 12/2: Αυτοί θα «φάνε» 30 κιλά φαγητό – Τι συνέβη

Σασμός: Τέλος ο Στέλιος Μάινας από τη σειρά

Μαύρο Ρόδο: Χαμός – Ζευγάρι Θέμης – Ηγουμένη;