Μία από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς μας έφερε το Mega φέτος καθώς το Μαύρο Ρόδο έχει κερδίσει τον κόσμο και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον με τις εξελίξεις του. Μάλιστα πλέον που η Ελισάβετ με τον Πέτρο έρχονται όλο και πιο κοντά ο ενθουσιασμός έχει φτάσει στα ύψη!

Η σειρά βέβαια έχει έντονο άρωμα από μία άλλη μεγάλη επιτυχία των τελευταίων τριών ετών τις «Άγριες Μέλισσες». Αυτό διότι σε πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε το άλλοτε ζευγάρι του Δούκα και της Μυρσίνης των Μελισσών ως Θέμη Καστρινό και Ηγουμένη Φιλαρέτη στο Μαύρο Ρόδο. Λεωνίδας Κακούρης και Κατερίνα Διδασκάλου ανταπεξέρχονται για ακόμη μία φορά εξαιρετικά στους ρόλους τους απογειώνοντάς τους παρά το πόσο διαφορετικοί είναι από αυτούς που τους είχαμε συνηθίσει.

Οι σκηνές τους μέχρι στιγμής μπορεί να είναι ελάχιστες αλλά έχουν ξεχωρίσει καθώς η χημεία τους είναι αδιαμφισβήτητη. Τι θα γίνει όμως μελλοντικά ανάμεσα στους φαινομενικά πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες;

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε αναλυτικά στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» για την εμπειρία του στο νέο του επαγγελματικό βήμα, τον ρόλο του αλλά και τη σχέση του με την «πρώην γυναίκα» του στη σειρά.

Όπως ανέφερε αυτό που θέλει το κοινό, δηλαδή να βλέπει πιο πολλές σκηνές ανάμεσα στους δύο αγαπημένους ηθοποιούς, θα γίνει πραγματικότητα. Ο Θέμης θα διεκδικήσει τα κτήματα του Μοναστηρίου κάτι το οποίο σημαίνει πως η παρουσία του στη Γερακιανή θα είναι συχνή. Αυτό που επισήμανε ο ηθοποιός είναι ότι καθώς ο Θέμης θα θέλει να μάθει περισσότερα για το τι γίνεται στη περιοχή έχει επαφές με την Ηγουμένη και αναπτύσσουν διάφορες συνομιλίες.

Τώρα το πόσο κοντά θα έρθουν οι δυο χαρακτήρες μένει να το δούμε στις οθόνες μας. Πάντως τίποτα δεν αποκλείεται με τη σειρά να έχει μάθει να μας εκπλήσσει με τις ανατροπές της και σίγουρα Κακούρης και Διδασκάλου με την ανεπιτήδευτη χημεία τους δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για μία τέτοια ανατροπή.

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Η Μαρία Μπεκατώρου εισβάλει στη σειρά – Αυτός θα είναι ο ρόλος της

Βουλή TV: Μπαίνει στις μετρήσεις της Nielsen;

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Χαμός – Ο Ιάσονας προλαβαίνει την Αλεξάνδρα πριν κάνει την άμβλωση και εκδικείται την Ελπίδα