Ένας κακός χαμός επικράτησε στο πλατό του Super Κατερίνα σήμερα (15/11), όταν βγήκε μέσω skype ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο λόγος το γεγονός ότι υπήρξαν σατιρικά σχόλια στο Twitter για την ληστεία στο φαρμακείο του, με πολλούς να αφήνουν υπονοούμενο πως ήταν στημένη.

Όπως ήταν φυσικό, ο πρώην παίκτης του Survivor και φαρμακοποιός από το Κερατσίνι άρχισε να μιλά με αυξημένη ένταση στη φωνή του και φανερά εκνευρισμένος.

Μάλιστα, όσοι ήταν στο πάνελ της εκπομπής του ALPHA τον στήριξαν και είπαν πως τα σχόλια για το στήσιμο της ληστείας είναι τουλάχιστον απαράδεκτα μιας και κινδύνεψε η υπάλληλος του φαρμακείου!

Επιπλεόν, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε να σταματήσει αυτό το διαδικτυακό μπούλινγκ, ειδικά στο twitter, κάνοντας αναφορά και στην επίθεση που δέχτηκε η ίδια.

Όμως ο φαρμακοποιός δεν έμεινε εκεί! Άφησε αιχμές και μάλιστα με ένταση κατά της Έλενας Πολυκάρπου, της δημοσιογράφου που βρίσκεται στην εκπομπή!

«Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου που για ακόμα μια φορά θέλει να με εκθέσει ενώ ξέρει την αλήθεια. Και επιβεβαιώνω την αλήθεια με το δεύτερο βίντεο που έστειλα. Η κυρία Πολυκάρπου έχει εμμονή να θέλει να με εκθέτει. Κάνεις τη δουλειά σου για να με εκθέτεις. Έχει έρθει αντιμέτωπη και η αδερφή μου μαζί σου. Έχεις γίνει η νούμερο ένα κατίνα της τηλεόρασης».

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους και να ξεκαθαρίσει πως η δημοσιογράφος στήριξε τον φαρμακοποιό λέγοντας πως και η ίδια σχολίασε πως όσα ειπώθηκαν ήταν απαράδεκτα. Εκείνος όμως δεν ηρεμούσε.

Εκείνη την ώρα, η θιγμένη Έλενα Πολυκάρπου, βγήκε στον αέρα και είπε:

«Πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και την κάνω με αξιοπρέπεια. Αυτή είναι η δουλειά μου, πληρώνομαι για αυτή. Δεν πήγα στο Survivor για να κάνω αυτά ό,τι έκανες εσύ κάποιες φορές. Ντροπή, ντροπή, ντροπή».

«Κατερίνα μου, θα σου πω κάποια στιγμή κατ’ ιδίαν τι μου έχει κάνει η συγκεκριμένη κυρία. Τέθηκε η ζωή της υπαλλήλου μου σε κίνδυνο κι εσύ βγήκες και είπες ότι ήταν στημένη η ληστεία! Ντροπή σου!», είπε κλείνοντας έξαλλος την τοποθέτησή του ο Σπύρος Μαρτίκας.

 

Super Κατερίνα: Δείτε όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας