Σούπερ καλοκαίρι, και τις 6 Αυγούστου διάλεξε ο ΑΝΤ+ για να πλασάρει έξι νεαρά, γνωστά άτομα των social media. Αυτά που έχουν χιλιάδες ακoλούθους και φίλους και ανεβάζουν δεκάδες ποστ, κερδίζοντας χρήματα. Αν το δεις από μια άποψη. είναι πρωτοπορία. Ενα premium ντοκιμαντέρ, με νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή, παρουσιάζει έξι ξεχωριστές προσωπικότητες influencers από τον κόσμο της μόδας, της trap, της Τέχνης, του prank και των media.

Μπορεί σε μας να μη λένε τίποτα, αλλά στο Instagram λένε πολλά. Η Ελενα Γαλύφα, ο Αγγελος Κατσιλιανός, η Χριστιάννα Οικονόμου, ο Trannos, ο Ηλίας Γκότσης και η Dat Lilly αποκαλύπτουν τον δικό τους κόσμο πίσω από τα φίλτρα των social media.

Το ντοκιμαντέρ του ΑΝΤ+ φωτίζει και περιγράφει πλευρές της ζωής των πρωταγωνιστών δημιουργώντας έξι μοναδικά πορτραίτα. Δίνει έμφαση στον τρόπο με τον οποίο η συστηματική ενασχόληση με τα social media άλλαξε τη ζωή τους, αλλά και στο πώς τα διαχειρίζονται για να προωθήσουν τη δουλειά τους και να προβάλουν την τέχνη τους και τη στάση ζωής τους. Ολοι, όμως, γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να παραμένουν πιστοί στη «φιλοσοφία και στην εικόνα» που επικοινωνούν, για να εξακολουθήσουν να εξελίσσο-νται ως επαγγελματίες, αλλά και ως influencers. Η κάμερα τούς ακολουθεί στην καθημερινότητά τους, σε επαγγελματικές δραστηριότητες και στιγμές χαλάρωσης εντός κι εκτός συνόρων, καταγράφοντας σε πραγματικό χρόνο ό,τι συμβαίνει, αλλά και τα συ-ναισθήματά τους. Η εικόνα ολοκληρώ-νεται με τις εξομολογήσεις συγγενών, φίλων και συνεργατών.